Hans-Kristian Solberg Vittinghus. Foto @ Christel Larsen

Badmintonligaen: TSS fik fuld gevinst i Århus

Loading

I anden runde af Badmintonligaen mødte Aarhus AB på hjemmebane TSS fra Skælskør/Slagelse. Det blev som ventet særdeles vanskeligt for hjemmeholdet.

TSS kunne rejse hjem fra Århus med en 5-1 sejr, hvor den enlige AB sejr faldt i aftenens sidste kamp, mixeddouble, hvor Cecilie Bjergen/Kasper Antonsen vandt i to sæt over Selena Piek/Andreas Kjær Hansen.

Forinden måtte Anders Antonsen opgive at spille videre efter at have tabt første sæt til Hans-Kristian Vittinghus med 15-21.

Efter den første duel i andet sæt gled Antonsen og fik en skade, hvorefter kampen stoppede.

Det er på nuværende tidspunkt uvis, hvor omfattende skaden er. Dermed gik publikum delvis glip af en af de kampe, som der var set frem til i matchen.

Til gengæld var der god kamp om det i 2. herresingle, hvor ABs Rasmus Grill Noes leverede en fin indsats mod den irske spiller Scott Evans, selv om han tabte i to jævnbyrdige sæt. Scott Evans ligger nr. 8 på den danske rangliste.

På den måde fik TSS’ nytilkomne Scott Evans og Josephine van Zaane deres første sejre for TSS, da Josephine Van Zaane vandt i damedouble sammen med alsidige Line Kjærsfeldt.

Damesingle og herredouble gav stensikre TSS-gevinster til henholdsvis Mette Poulsen og Kim Astrup/Anders Skaarup.

Dermed fuldender TSS en god Badmintonligaen-uge. Sjællænderne har således maksimum point 6 efter de første to runder i Badmintonligaen.

Kilder: TSS og Aarhus AB

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …