Peter Mikkelsen sørgede for en 5-1-sejr i ligakampen mod Aarhus AB. Foto @ VEB

Ligakval: Vendsyssel tog den første oprykningsplads

Loading

Peter Mikkelsen fejrer VEBs forbliven i Badmintonligaen. Foto @ VEB
Peter Mikkelsen fejrer VEBs forbliven i Badmintonligaen. Foto @ VEB

Der var topkamp i Ligakvalifikationsgruppen i Ikast tirsdag aften, hvor både hjemmeholdet og Vendsyssel havde mulighed for at sikre sig oprykning til Badmintonligaen.

Kort mixeddouble og damesingle
Første runde var med mixeddouble og damesingle. Ikast måtte sætte Philip Seerup ind som reserve sammen med Emilie Furbo, og det gjorde Vendsyssel endnu større favoritter i den kamp. Det blev da også en komfortabel sejr til Zvonimir Durkinjak/Stasa Poznanovic i tre sæt, 11,5, 11-4, 11-7.

Lige så overbevisende var Kristina Gavnholt i damesinglen mod den unge kroat, Katarina Galenic. Gavnholt sikrede 1-1 i sikker stil.

Træneropgør
Ret ekstraordinært skulle holdkampen helt hen til sjette og sidste kamp, 1. herresingle, før et sæt blev tabt af kampens vinder. Inden da vandt Ikasts spillende træner, Sune Gavnholt, sammen med Lasse Mølhede over VEBs spillende træner, Martin Kragh og hans makker, Zvonimir Hölbing.

Mester Mikkelsen
Vendsyssels finske Dr. Jekyll/Mr. Hyde-spiller, Ville Lång, levnede ikke mange chancer til Mads Emil Kristensen i 2. herresingle, så dermed var stillingen 2-2. Da Lee og Obanana på kort tid gjorde det til 3-2 til VEB, så skulle dagens mest intense opgør afgøre tingene. 1. herresingle blev en lang fem-sætter, hvor Borgmester Mikkelsen trak stikket hjem mod Victor Svendsen, og dermed sikrede han VEB 3 point og endnu en sæson i Badmintonligaen.

Ikast måske presset
Ikast derimod er nu kun 2 point foran Højbjerg, der fik fyldt udbytte i Kastrup idag. Det bliver spændende for Ikast at se, hvilket hold Vendsyssel stiller mod Højbjerg i næste runde, nu hvor oprykningen er sikker for nordjyderne. Vinder Højbjerg over VEB med 3 point, så er der oprykningsfinale i Ikast d. 27. april.

Se alle resultater fra Ligakvalifikationskampem mellem Ikast og Vendsyssel. Se stillingen i Ligakvalifikationen.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.