Stine Jørgensen. Foto @ TV3 sport

Jan Ø. Jørgensens håndboldkæreste kunne bedre lide badminton

Loading

Kæresteparret Stine Jørgensen og Jan Ø. Jørgensen er en af dansk idræts stærkeste duoer. Damelandsholdets anfører fortæller i et interview med TV3 Sport, at hun oprindeligt bedre kunne lide at spille badminton.

Havde det ikke været for en håndboldtræner med et skarpt øje for talent, kunne verdenstoeren Jan Ø. Jørgensen måske have turneret badmintonverdenen rundt sammen med sin kæreste.

– Faktisk kunne jeg bedre lide badminton, end jeg kunne lide håndbold, indtil en træner fortalte mig, at hun syntes, at jeg skal bruge mere tid på håndbold, fordi det var jeg bedst til, fortæller håndboldlandsholdsspilleren.

Stine Jørgensen har taget en vigtig læring med fra den individuelle badmintonsport til sin holdsport.

– Badminton er en individuel sport, og du har ikke så meget tid til at ærgre dig over de fejl, du begår. Derfor skal du hele tiden være mentalt skarp, og det er et godt element at tage med over til håndbolden.

Stine Jørgensen fortæller også om klubskiftet fra FCM Håndbold til Odense. Det er blandt andet klubbens visioner og ambitioner, der appeller til den stærke bagspiller, og hun glæder sig over, at hun kommer tættere på sin kæreste.

Se hele interviewet med Stine Jørgensen på TV3 Sport

Læs også

Ærgerlig Jan Ø. Jørgensen melder fra til VM med en skade

Verdens nummer ti, Jan Ø. Jørgensen, kommer ikke til at forsvare de danske farver ved …

En kommentar

  1. Lene Lütken 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.