Grill og pigerne sikrede stor sejr til Aarhus AB

Loading

Mandag aften spillede AB’s ligahold hjemmekamp mod KMB 2010 i bestræbelserne på at forblive i Badmintonligaen i næste sæson. Matchen startede særdeles godt for AB, idet Rasmus Bonde/Cecilie Bjergen vandt mixen i 2 sæt i sikker stil, da de først lige var kommet i gang. Det var anden kvalifikationssejr til AB-mixeddoublen, som også sikrede det afgørende 3-3 point i Ikast den 12. januar.

Dernæst vandt Trine Villadsen en lang sej damesingle mod Anne Marie Pedersen, hvilket var velfortjent, også efter den gode indsats i Ikast.

Så kom Rasmus Grill Noes på banen mod en modstander, hvor Badmintonbladet på forhånd havde dømt ham som taber. Grill ville det anderledes og i en solid, stædig indsats besejrede han Luis Enrique Penalver, endda i 2 sæt. Flot kæmpet.

Damedouble har været en vanskelig disciplin for AB holdet, siden søstrene Stoeva forlod AB, men i dag vandt vi også DD. Emilie Furbo/Anne Katrine Hansen vandt i 2 sæt men med mange meget lange dueller, hvoraf de sejrede i de fleste.

Til slut vandt Oliver Babic/Kasper Antonsen HD i to sæt og Anders Antonsen rundede af med også at vinde en 2 sætter mod Rasmus Rylander, – med et samlet resultat til AB på 6-0.

En solid indsats af AB holdet, som er klar til næste runde i Aarhus mod GBK den 10. februar, – 3 dage efter DM i Aarhus.

af Steen D. Sørensen (Aarhus AB)

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …