Swedish Masters: Gode danske chancer for triumf

Loading

Swedish Masters starter i morgen, og her stiller mange danske spillere til start.

I herredouble er der hele 5 danske par med i hovedturneringen og 4 med i kvallen. Kim Astrup/Anders Skaarup og David Daugaard/Mathias Christensen står med de bedste kort på hånden for at løbe med sejren. Det bliver også interessant at følge nogle af de unge danske par, som kan vise, hvad de er lavet af.

I herresingle stiller Anders Antonsen, Kim Bruun, Mikkel Enghøj og Rasmus Messerschmidt op i kvalen, mens Joachim Persson, Christian Lind Thomsen, Emil Holst og Rasmus Fladberg er med i hovedturneringen. Emil Holst er femteseedet, og den eneste seedede dansker i hovedturneringen i herresingle.

Girlpower
Der er fire danske par med i damedouble, hvor den største mulighed for sejr ligger hos Maiken Fruergaard/Sara Thygesen, som er fjerdeseedede ved turneringen. De tre andre par er Sara Lundgaard/Josephine Van Zaane, Ditte Søby Hansen/Marie Louise Steffensen og Amanda Madsen/Isabella Nielsen. Lundgaard/Van Zaane møder i 1. runde Hansen/Steffensen, mens Madsen/Nielsen møder et svensk par.

Damesinglerækken byder på 7 danskere i hovedturneringen i skyggen af Line Kjærsfeldt, Anna Thea Madsen, Julie Finne-Ipsen, Mette Poulsen, Mia Blichfeldt, Sofie Holmboe Dahl og Natalia Koch Rohde. Julie Dawall og Irina Andersen skal igennem kvallen for at gøre de andre piger selskab. Line Kjærsfeldt er andenseedede, mens Natalia Koch Rohde er sjetteseedede og Anna Thea Madsen er syvendeseedede. De bliver spændende at se om de danske piger kan hive en sejr med hjem.

I mixeddouble er der også mange interessante danske navne med blandt andet Mathias Christiansen/Lena Grebak, som skal forsøge at tilspille sig endnu mere international succes. De møder et hollandsk par i 1. runde, som kan blive en hurdle allerede der. Der er i alt 9 danske mix-par ved turneringen.

Resultater fra Swedish Masters

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …