“Forelskelsen kom bag på dem begge”

Loading

“De var egentlig slet ikke til kvinder og skulle jo giftes og have børn med mænd. Men efter at have sluttet deres romance utallige gange – for så at fortsætte igen kort tid efter – gav badmintonduoen Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen efter for kærligheden.

”Pludselig var det som om, at der opstod nogle følelser for hinanden. Det var jo noget rod i forhold til, at der ikke var nogen af os, der havde regnet med, at vi skulle være kærester med en pige. Oven i det var vi også konkurrenter. Der var mange ting, der talte imod det, der var ved at opstå. Det hele var på en måde lidt forbudt og svært at navigere i, men det var jo heldigvis nogle følelser, vi ikke kunne stoppe,” fortæller 37-årige Kamilla Rytter Juhl fra parrets hjem i Aalborg.

Dengang i 2009 var de konkurrenter på banen, og det ville derfor vække for meget opsigt, hvis de begyndte at ses alene efter badmintontræning.”

https://heartbeats.dk/badmintonstjerner-skjulte-deres-kaerlighed-i-ni-aar-vi-frygtede-hvad-det-ville-faa-af-konsekvenser-for-vores-karriere/

Læs også

Bøje & Christiansen melder afbud til OL i Paris…..

Bøje & Christiansen kommer ikke til OL i Paris! Og Christiansen får højst sandsynligt minimum …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.