Hæder til Solrød Strands ildsjæl Preben Nørgaard

Loading

Preben Nørgaard er vanskelig at komme udenom, når samtalen går på talentudvikling i dansk badminton og i særdeleshed i Solrød Strand Badmintonklub. Team Danmark har nomineret ildsjælen til Team Danmark og Dansk Supermarkeds Talentpris.

Ekstraordinær indsats
Prisen hylder personer, der har gjort en helt særlig indsats for at styrke udviklingen af danske sportstalenter. Prisen går til en talenttræner, en sportschef, en ildsjæl i en forening eller i en kommune eller en anden, som i løbet af det seneste år har gjort en ekstraordinær indsats for talentudviklingen i dansk elitesport.

Respekt om talentudviklere
I indstillingen til Talentprisen står blandt andet: “Preben Nørgaard gør et fantastisk arbejde for talentudviklingen og bruger meget frivillig tid på spillerne i Solrød Strand Badmintonklub. Han har haft stor indflydelse på den badmintonmæssige udvikling hos en række spillere på højeste niveau og på endnu flere, som forhåbentligt i de kommende år også vil bryde igennem på senior-niveau.”

“Preben Nørgaard har som chef- og ungdomstræner i Solrød Strand Badmintonklub været med til at skabe respekt omkring det at være talentudvikler. Han var den første toptræner i badminton, som valgte at fokusere sin karriere på at skabe talenter i stedet for at stræbe efter at blive elitetræner på seniorniveau, hvor økonomien og prestigen normalt er langt større.”

Tillykke til Preben Nørgaard, der er nomineret sammen med Finn ’Beton’ Jensen (sejlsport) og Lars Haunstrup Bach (ishockey). Prisen uddeles ved TV-showet “Sport 2014” lørdag d. 10. januar 2015.

Kilde: Team Danmark

Læs også

Højbjerg fuldførte overraskelsen mod Solrød

Efter sejren forleden på hjemmebane var Højbjerg i en god position til at avancere til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.