Boe og Mogensen i jubel. Foto @ Djarum Badminton

Dansk triumf ved Korea Open: Boe/Mogensen vinder dramatisk og velspillet finale

Loading

Mathias Boe/Carsten Mogensen havde i dag mulighed for at vinde deres tredje Korea Open-titel i karrieren, da Marcus Gideon/Kevin Sukamuljo fra Indonesien var modstanderne i finalen. Her var danskerne skarpest til sidst, da det blev en sejr i tre sæt

Der var lagt op til en spændende finale, da Mathias Boe/Carsten Mogensen skulle duellere mod Marcus Gideon/Kevin Sukamuljo fra Indonesien, og det blev det også i den grad med danskerne som sejrherre til sidst.

I starten af kampen fik danskerne en skidt start, og de var bagud ved opholdet i første sæt. Derefter fik Boe/Mogensen gang i deres gode offensive og defensive spil. Det var helt tæt hen imod slutningen af første sæt, men de danske verdensettere viste sig skarpest efter stillingen 18-18. Det resulterede i en dansk sætsejr på 21-19.

I andet sæt fik danskerne igen en dårlig start, og det lignede igennem store dele af andet sæt, at kampen skulle afgøres i tredje sæt. Boe/Mogensen var bagud med 12-15, men efter et par flotte dueller kom danskerne stille og roligt i sættet.

Stillingen var 18-18 som i første sæt, men denne gang var Boe/Mogensen ikke skarpe nok til at lukke kampen. 21-19 til indoneserne i andet sæt.

Nervepirrende tredje sæt ender i dansk sejr
Tredje sæt startede ud med to danske point til stor jubel i hallen, men det skulle hurtigt vise sig at blive næsten lige så tæt som de to foregående sæt.

De to par fik point i stimer, og derfor kunne ingen af de to verdensklasse par få den fornødne store føring. Ved opholdet havde danskerne en spinkel føring på 11-9.

Boe/Mogensen formåede dog at rykke en smule fra Gideon/Sukamuljo efter pausen. Ved stillingen 16-12 til Danmarks bedste herredoublepar lignede det en dansk sejr, og det blev det også. 21-15 til Boe/Mogensen i tredje sæt, som dermed vinder deres tredje Korea Open-titel efter deres sejre i 2009 og 2014.

Korea Open-titlen er den 16. Super Series-sejr for Boe/Mogensen.

Resultater fra Korea Open

Læs også

Dubai Super Series Finals: God start i andet sæt er ikke nok for Boe/Mogensen

Mathias Boe/Carsten Mogensen havde revanche til gode fra gruppespillet ved Dubai Super Series Finals, da …

6 Kommentarer

  1. I er fantastiske ” drenge ” 🇩🇰💪🏸🇩🇰🥇🏆

  2. Super flot resultat. Stort tillykke med sejren. Held og lykke i næste uge. Hilsen fra Kolding.

  3. Super godt g̴et Рstort tillykke med sejren

  4. Stort tillykke – altid godt at dykke Sukamuljo😜, men velspillet? Egentlig ikke. Der var gode momenter, men mange korte dueller.

  5. TILLYKKE 🇩🇰 med det fine resultat!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.