Amalie Hertz. Foto @Annette Vollertzen

Hertz efter sejr under svære forhold: Jeg håber på at kunne tage revanche

Loading

Amalie Hertz spillede sig efter en overbevisende sejr videre til anden runde ved Karvina International. Hun fortæller dog, at det ikke var så nemt, da flere ting besværliggjorde en stabil indsats. 

Hertz spillede et svingende første sæt i førsterunde-kampen mod den hviderussiske spiller Katsiaryna Zablotskaya, der er nummer 317 i verden. Danskeren er nummer 157. Her startede hun nemlig med at bringe sig stort foran, hvorefter hun lukkede modstanderen ind i kampen igen. Endnu engang lykkedes det dog hende at tage et stort ryk og vinde sættet med 21-14.

I andet sæt var hun meget mere suveræn, hvilket cifrene 21-7 vidner om. Der var imidlertid en forklaring på, at første sæt var lidt af en rutsjebanetur:

– Vi spiller med rigtig hurtige bolde, der er svære at styre, specielt fra nettet til bagbanen. På nogle af banerne, blandt andet den, jeg spillede min første kamp på, er der nogle lamper over banen, der godt kan blænde en. Så jeg synes, det er en svær hal at spille i. Det var nok det, der gjorde det så svingende i første sæt. I andet sæt kontrollerede jeg tingene lidt bedre. Heldigvis er det samme forhold for alle, siger Hertz til BadmintonBladet.

Svært opgør i næste runde

I næste runde møder den useedede dansker den sjetteseedede finske spiller Airi Mikkela. Hun ser frem til denne opgave, da hun har noget at revanchere:

– Min næste kamp ser jeg som meget lige og håber på at kunne tage revanche, da jeg tabte vores sidste opgør. Jeg vil i hvert fald gøre alt, hvad jeg kan.

Senere spilles anden runde.

Resultater fra Karvina International

Læs også

Amalie Hertz: Jeg har været syg, så jeg er bare glad for at kunne spille

Amalie Hertz var lettet efter at have vundet sin førsterunde-kamp ved DM, da sygdom har …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.