Abildgaard efter sejre: Det kunne være sjovt at møde Victor Svendsen

Loading

Patrick Abildgaard har endnu engang spillet en imponerende kvalifikation, denne gang ved Karvina International, hvilket han er godt tilfreds med. Han håber derfor på at fortsætte de gode takter, som kan lede til nogle interessante møder mod blandt andet en Højbjerg-spiller.

Abildgaard har for anden turnering i træk spillet en fornuftig kvalifikation. Han har således besejret polakken Adam Sowa og tjekken Jan Viktora i to sikre sæt. Ved den seneste turnering Slovak Open formåede han at spille sig hele vejen fra kvalifikationen og til kvartfinalen. Dette kan gentage sig her, hvis han fortsætter de fine takter. Han er da også tilfreds med sin præstation indtil videre:

– Jeg har spillet okay, men jeg må også sige, at jeg har haft en god lodtrækning i min kvalifikation i single. Så jeg er da glad for, at jeg har niveauet til vinde sådan nogle kampe sikkert, for alle mine singler var mod modstandere, som jeg skal kunne slå, siger Abildgaard til BadmintonBladet.

Han var også i aktion i mixeddouble i kvalifikationen og her gik det mindre godt. Han røg nemlig ud sammen med Mathilde Haapanen i første runde til et tjekkisk par. Det er dog heller ikke førsteprioriteten at spille mixeddouble:

– Jeg kan så godt mærke, at det er lang tid siden, jeg har spillet mixeddouble til turnering. Det er alligevel noget lidt andet, end jeg er vant til, så det skal i hvert fald trænes lidt, hvis jeg skal spille sådan en igen. Men min single har selvfølgelig også været den højeste prioriteret, så selvom jeg selvfølgelig altid går på banen for at vinde, så brugte jeg heller ikke al for lang tid på at ærgre mig over kampen bagefter.

Håber på at gå langt

Senere i turneringen møder han disse spillere:

– Jeg møder også en anden kvalspiller i første runde i morgen, og der tror jeg egentlig, at jeg har okay gode chancer. Så er det vist Karan, der vist spiller hjemme i Danmark, som jeg kender en lille smule. Det tror jeg bliver en svær kamp, og nu må vi se, om jeg kommer til at kunne mærke mine fire kampe fra i dag i benene i morgen. Men jeg har set, at jeg vist kan møde Victor Svendsen i kvartfinalen, og det kunne da være sjovt at få et danskeropgør der. Men nu tager jeg en kamp ad gangen først, og så må vi jo se, hvad det kan blive til.

Specielt den femteseedede indiske Højbjerg-spiller Karan bliver en svær opgave, og selvfølgelig også den tredjeseedede dansker Victor Svendsen. Der er masser af danskere i aktion i Tjekkiet.

Resultater fra Karvina International

Læs også

Abildgaard efter sejre: Jeg har følt mig godt tilpas

Patrick Abildgaard sejrede her til morgen i sin tredje kvalifikationskamp og blev dermed klar til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.