Victor Svendsen.

Svendsen om to sejre: Boldene passer meget godt til mit spil

Loading

Victor Svendsen har hentet et par fine sejre ved Karvina International. Dette er han også godt tilfreds med og fortæller lidt om forholdene i hallen, samt hvordan hans tilgang til turneringen er. Danskeren kan, hvis han spiller sig hele vejen til finalen, sandsynligvis møde en stærk indisk Greve-spiller.

Tredjeseedede Svendsen vandt sine to kampe i går i sikker stil. Tyske Jonathan Persson og tjekkiske Jaromir Janacek blev således besejret i to klare sæt. Dette er danskeren glad for:

– Det var to sikre sejre i dag. Så det er jeg meget tilfreds med, siger Svendsen til BadmintonBladet.

BadmintonBladet talte tidligere i går med Amalie Hertz, der synes, at forholdene ikke var de nemmeste at spille under. Det kan Svendsen godt følge i forhold til lyset, men de hurtige bolde passer ham fint:

– Jeg synes, at hallen er udmærket. Lyset kan være et problem, men alt kan heller ikke være optimalt. Jeg synes, at boldene er fine. De passer meget godt til mit spil.

Endnu en stærk indisk spiller kan vente

Skulle han gå hele vejen til finalen, møder han sandsynligvis den stærke indiske Greve-spiller Dey Subhankar, som er topseedet. Han mødte i slutningen af februar en anden stærk inder i form af Kashyap og var der skuffet over, at han ikke fik udnyttet, hvad han så som en god chance. Så måske kan han revanchere dette ved denne turnering. Svendsen vil dog ikke tage glæderne på forskud og tage stilling til, om en finale mod inderen kunne være en fed oplevelse:

– Der er lang vej, så det ved jeg ikke. Jeg tager en kamp af gangen, så må vi se, hvordan det går.

Kvartfinalerne går i gang klokken ni.

Resultater fra Karvina International

Læs også

Hertz efter sejr under svære forhold: Jeg håber på at kunne tage revanche

Amalie Hertz spillede sig efter en overbevisende sejr videre til anden runde ved Karvina International. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.