Høj intensitet og drama på ISI Superlejr

Loading

Efter det første indlæg for et par dage siden, er det nu tid til en lille update fra de afsluttende dage ved ISI Superlejr for U15-17 spillere i Ikast. Nøgleordene må i den forbindelse være ”intensitet” og ”drama”. For der er virkelig blevet gået til vaflerne på lejren med maksimal indsats.

Alle trænerne har meldt om imponerende intensitet på alle pas og spillerne har virkelig taget imod, når der er blevet arbejdet i hallerne. En af lejrens trænere, Michael Christensen, der til daglig er cheftræner i Højbjerg fortalte, at han mente, det var en af de bedste lejre, han havde været med på, da alle spillere bare gerne ville arbejde og lære – og så er det ligegyldigt hvor god man er, det er bare fedt at arbejde med.

Spillerne er blevet beriget med input og inspiration lige fra Nordjylland til Indien, og de har alle masser af ting med hjem i rygsækken.

Til torsdagens festaften var der også høj intensitet og drama, da der både var kærlighedsbrevkasse, talentshow og diskotek på programmet. Sjældent er der blevet danset mere – ja, i Ikast taler man om, at taget nærmest lettede på festlokalet.

Vinderne af ISI Superlejr holdturneringen.
Vinderne af ISI Superlejr holdturneringen.

Dramaets klimaks kom om fredagen – som også er lejrens femte og sidste dag – her blev det budt på en holdturnering, hvor der måtte Golden Set til at finde den endelige vinderhold blandt de seks deltagende. Et kæmpe drama som sluttede 11-9 til vinderne.

Nu er vi så ved vejs ende for den første af to ISI Superlejre i år. I næste uge venter U11 og U13 spillerne – og vi er helt klar.

Læs også

Ligakval: De 4 hold til 2. runde

Det er allerede nu ved at være tid til anden runde af ligakvalifikationen. Mandag d. …