Landsholdsdebutant Sara Thygesen: Håbede på EM-udtagelse

Loading

Da Badminton Danmark i torsdag offentliggjorde listen over spillere, der skal med til EM for hold i Leuven, Belgien, var Odensespilleren Sara Thygesen med for første gang.

Havde forhåbninger
Det er i perioden 11. – 15. februar, at Danmark skal forsøge at generobre Europamesterskabet for hold. Det skal Sara Thygesen bidrage til, og det var naturligvis en glædelig nyhed for landsholdsdebutanten i seniorsammenhæng.

– Jeg havde ikke forventet at blive udtaget, men jeg havde håbet på det, fortæller Sara Thygesen til Badmintonbladet.dk.

Forventer at være mixeddoubleafløser
Sara Thygesen ligger aktuelt nummer 61 i verden i mixeddouble med makkeren Niclas Nøhr. Efter Julie Houmanns internationale karrierestop, er det mest oplagt, at Sara skal spille mixeddouble ved EM, selvom hun ikke forventer at spille alle kampe.

– Jeg har ikke hørt så meget endnu, men jeg tager det, som det kommer. Jeg vil rigtig gerne have nogle kampe, måske i de indledende runder. Jeg regner ikke med at skulle spille de afgørende slutkampe, hvor det bliver rigtig tæt.

Grumme Greve
Sara Thygesen spiller Swedish Masters i denne uge, og hun skal derpå slås for Odense Badminton Klub i Badmintonliga-kvartfinalen mod Greve Strand d. 29. januar. Det bliver en vanskelig opgave.

–  Det er en svær kamp. Greve er ikke vores yndlingsmodstander, og vi havde nok valgt nogle andre, hvis vi selv kunne vælge. Men vi har nogle muligheder og har spillet lige op med dem tidligere, så vi skal ud og give den noget gas, runder landholdsspiller Thygesen af.

Ex-DM vinder
Sara Thygesen spiller sammen med resten af den danske badmintonelite DM i begyndelsen af februar, men da turneringen ofte er afbudsramt fra de absolutte topspillere, vil Sara Thygesen nødig give sit bud på en slutplacering. Sara vandt tilbage i 2012 DM i mixeddouble sammen med Anders Skaarup Rasmussen.

 

Læs også

Thygesen efter dramatisk triumf og holdsejr: Rigtig gode kvartfinale-chancer

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard var med til at sikre Danmark en flot 4-1-sejr over …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.