Victor Svendsen. Foto: @KampasSport.eu

Svendsen før Austrian Open: En kvartfinale mod Kashyap kunne være fed

Loading

I næste uge spilles der Austrian Open, og her er der flere danskere med, deriblandt Victor Svendsen. Han ser frem til denne turnering og håber på en kvartfinale mod en tidligere Denmark Open-semifinalist.

Victor Svendsen skal i næste uge i aktion ved Austrian Open. Han spillede ikke som så mange andre danske spillere Swedish Open i januar, så han ser meget frem til turneringen:

– Jeg glæder mig til at komme i gang med internationale turneringer i 2018. Jeg har haft nogle gode turnerings-uger og en god uge i Brøndby. Så kroppen føles rigtig god, og jeg er klar på at give den gas, siger Svendsen til BadmintonBladet.

En fed kvartfinale kan vente

Der er også visse forventninger til Svendsen, i og med at han er syvendeseedet. Han står til at møde den stærke andenseedede inder Parupalli Kashyap i kvartfinalen. Kashyap havde senest et flot år i 2014, hvor han blandt andet var i semifinalen ved Denmark Open. Han har dog været meget skadet de seneste år. Danskeren er dog godt klar over, at der venter nogle svære kampe, inden kvartfinalen måske bliver virkelighed:

– Der er lang vej til kvartfinalen! Austrian Open er en stærk turnering. Så der skal spilles god badminton fra første duel! Men en kvartfinale mod Kashyap kunne helt sikkert være fedt. Og det er de kampe, jeg altid søger og gerne vil have mange flere af.

Han har desuden fået styr på sin fremtid i disse dage. Svendsen har nemlig netop forlænget sin aftale med Vendsyssel og adspurgt, om det giver mere ro i kroppen, siger han:

– Det er selvfølgelig dejligt! VEB er der jeg gerne vil spille. Så det er jeg super glad for.

Austrian Open starter onsdag.

Lodtrækning i herresingle ved Austrian Open

Læs også

Svendsen om to sejre: Boldene passer meget godt til mit spil

Victor Svendsen har hentet et par fine sejre ved Karvina International. Dette er han også …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.