Kim Bruun. Foto @Badmintonsamband Island

Bruuns blog: Specielt at spille mod hjemmebanespillere i de sidste kampe

Loading

Denne blog kommer til at handle om nogle fede oplevelser på min Asien-tur, et knapt så godt DM og om chancerne ved næste uges German Open.

Jeg var i Asien og spille turneringer i januar. Her gik det ikke helt, som jeg havde håbet på. Jeg havde forhåbninger om at komme frem til hovedturneringen i Indonesien og Malaysia, så det var jeg lidt skuffet over ikke skete. Jeg står dog med en lidt blandet følelse. Spillet fungerede nemlig fornuftigt, så det havde været ret surt, hvis jeg både havde spillet dårligt og var røget tidligt ud.

I Malaysia og Indonesien havde jeg den sjove oplevelse, at jeg spillede den sidste kamp på banen, hvorfor fokus var på mig. Jeg taber desuden til Daren Liew på hans hjemmebane og til en indoneser i Indonesien. At jeg netop mødte dem på deres hjemmebane gav en ekstra fed stemning, hvilket var spændende at opleve. Det var dog ikke sådan, at det påvirkede mit spil, da jeg havde hørt om denne stemning. Noget der påvirkede mit spil var imidlertid vinden i Indonesien, som var svær at håndtere.

Derefter stod DM på menuen. Her kom mit spil desværre aldrig til at fungere, og derfor måtte jeg forlade DM med en dårlig følelse. Hverken mentalt eller fysisk var jeg således godt kørende, hvilket også hang sammen med, at det lå tæt på min Asien-tur. Desuden var jeg lidt udmattet, da jeg havde haft en periode med masser af fysisk træning. Det var derfor en ærgerlig følelse at gå fra DM med, men så tungt tager jeg det heller ikke, da der kommer masser af andre turneringer.

Ved kvalifikationen til German Open i næste uge stod jeg til at møde Kento Momota, hvilket kunne have været sjovt. Men det er 90 % sikkert, at jeg ikke møder ham, da der har været nogle afbud som gør, at lodtrækningen bliver anderledes. Det er også meget godt, da jeg har en del ranglistepoint at forsvare ved German Open. Jeg spillede mig nemlig frem til tredje runde sidste år. Der vil således være større chancer for et godt resultat, hvis jeg undgår Momota. Hvis jeg spiller mig frem til første runde venter den stærke indoneser Anthony Ginting, så det bliver rigeligt svært der. Jeg føler mig dog ved godt mod og formen er fin.

Kim Bruun.

 

Læs også

Bruun før meget vigtig kamp: Han kan være en svær spiller for de fleste

Kim Bruun var den eneste dansker, der var i ilden på førstedagen af Canada Open. …

En kommentar

  1. Mange tak 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.