Foto: @Tine Bay

Højbjerg: Semifinale mod stjernerne

Loading

Forud for kvartfinalerne mod Solrød gav Højbjerg udtryk for, at på en god dag kunne alt ske. Som bekendt oplevede Højbjerg to gode dage – først banede herresinglerne og den suveræne mixeddouble og ligeså suveræne herredouble vejen for en 4-1 sejr hjemme, inden de samme doubler og damedoublen sikrede de tre nødvendige sejre i returopgøret på udebane.

Dermed var en samlet sejr over grundspillets nr. 2 i hus, og Højbjerg dermed højst overraskende semifinaleklar.

Tirsdag d. 3. april kl. 19 møder Højbjerg så på hjemmebane Skovshoved i den første semifinalekamp. Skovshoved er et stjernebesat hold, og al sund fornuft tilsiger, at festen nok er slut for Højbjerg. Men derfor kan det godt blive en god badmintonaften; man er sikker på badminton på verdensklasseniveau og Højbjerg-spillerne får med sportschef Michael Kjeldsens ord mulighed for at måle sig med det niveau, Højbjerg gerne selv vil være på om et par år.

Højbjergs ellers så succesfulde doubler får det svært mod Skovshoved. Mixeddoublen Alexandra Bøje og Mathias Bay-Smidt møder Christinna Pedersen og Mads Pieler Kolding, mens damedoublen Marie Louise Steffensen og Gabriella Bøje møder Sara Thygesen og Kamilla Rytter Juhl. Sværest ser det dog ud for herredoublen, hvor Oliver Leydon-Davis er fraværende, fordi han repræsenterer New Zealand ved Commonwealth Games. Han erstattes af Niels Christian Blittrup, der sammen med Anders Skaarup Rasmussen møder Mads Conrad-Petersen og Carsten Mogensen.

Kasper Dinesen har i herresingle haft et godt tag på Emil Holst, men de kommer ikke til at møde hinanden denne gang, idet Skovshoved har byttet om, så Rasmus Gemke spiller 1. herresingle mod Kasper Dinesen og Emil Holst 2. herresingle mod Karan Rajan Rajarajan. I damesingle møder Iben Bergstein den dobbelte danmarksmester Mette Poulsen.

Pressemeddelelse fra Højbjerg Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.