Peter Nedergaard (tv.) og Steen Thomsen (th.) blev årets trænere 2016.

Årets trænere: Vi ser det som en stor anerkendelse af vores arbejde

Loading

Afstemningen blandt BadmintonBladets læsere om hvem der skulle være årets træner(e) 2015, endte med en sejr til Kolding trænerduoen Steen Thomsen og Peter Nedergaard.

Læs også: Hvem er Årets træner 2015?

Sejren kom i hus med 36 % af stemmerne, på andenpladsen kom Ikasts trænere Sune Gavholt og Casper Hansen.

Hos vinderduoen er der også stor glæde at spore, da man trods alt “kun” er i 3. division med sit bedste seniorhold. Ligesom det ikke blot et resultat som har givet trænerduoen sejren.

Årets træner 2015

– Vi er meget glade for, at så mange har stemt på os, og at rigtig mange lagde et stort arbejde i at få stemmetallet I vejret. Vi ser det som en stor anerkendelse af vores arbejde, hvilket understreges af, at vi ikke har et ligahold at promovere os på. Det er fedt at arbejdet med talentudvikling værdsættes på denne måde. Vi er derfor godt klar over at vi ikke har vundet prisen på grund af et enestående resultat, men på grund af en langvarig indsats, fortæller Steen og Peter.

Kigger fremad
Netop at der ikke er tale om et egentlig resultat, men en vifte af flotte præstationer er noget man er meget klar over i Kolding, hvor man hele tiden har det langsigtede perspektiv for øje.

– For os er det den langsigtede process der I den sidste ende har skabt, og fortsat vil skabe, klubbens succes og spillernes resultater. Gentagne sæsoner med E-spillere i alle rækker, DM medaljer både med hold og individuelt, tre senior hold som stort set kun er spillere fra ungdomsarbejdet eller “rigtige” seniorspillere som har været en del af klubben i mange år understøtter dette. Dedikation til trænerjobbet, struktureret langsigtet arbejde med fokus på processen, viljen til hele tiden at ville udvikle sig og ikke mindst glæden ved badmintonsporten er essentielle elementer, for at stå hvor vi gør.

Selvom årets træner 2015 går til en duo, er man slet ikke i tvivl hos de to trænere: de gør det langt fra alene.

– Udvikling af træningsmiljøet og resultaterne havde ikke været muligt uden et godt samarbejde med Kolding Kommune, et super trænerteam, en kæmpe indsats og opbakning fra klubbens ledere, hjælp fra de mange frivillige forældre. Sidst men ikke mindst nogle fantastiske spillere, som det hver eneste dag er en fornøjelse af arbejde med.

Stadig masser at gøre
Toppen er heller ikke nået i Kolding, hvor man til denne sæson har fået etableret akademi træning i samarbejde med IKA Kolding. Her kan spillere, som går på ungdomsuddannelsen fortsætte med en høj træningsmængde og se hvor langt talentet rækker.

– Arbejdet I Kolding fortsætter ufortrødent og vi har selvfølgelig flere initiativer på vej i det kommende år, der gerne skulle gøre 2016 endnu bedre end 2015, og gøre at vi ikke er til at komme udenom når der igen skal nomineres, slutter årets trænere 2015 Steen Thomsen og Peter Nedergaard af.

7 Kommentarer

  1. Rene Frederiksen Jens Sandholm Knudsen

  2. Tillykke med det. Meget fortjent!

  3. Tillykke Peter – fra en gammel gbk’er😀

  4. Tillykke Рgodt g̴et (-:

  5. Stort tillykke til jer begge. Godt arbejde🎉🎉🎁🎁😄😄