Michael Kjeldsen. Foto: @ Tine Bay

Højbjerg-træner før mødet med Gentofte: En af de kampe, der kan definere sæsonen

Loading

I dag mødes Højbjerg og Gentofte i en kamp, der kan definere sæsonen for Højbjerg. Dette fortæller Michael Kjeldsen, der er sportschef for ungdom og senior i Højbjerg, om. 

Det har været en noget svingende sæsonstart for sidste års store overraskelse Højbjerg. Det startede som forventet med et nederlag til TSS. Derefter kom der en tiltrængt og vigtig sejr efter Golden Set mod Værløse. Vigtigheden af denne var bestemt stor:

– Det var en tæt kamp som forventet. Vi vidste, at Værløse i Værløse er svære at slå, så det var en helt åben kamp. Derfor var det dejligt, at specielt Skaarup ramte en god dag både i den ordinære kamp og i Golden Set. Grundet dette var vi rigtig glade for sejren, som kan vise sig at blive rigtig vigtig.

Herefter kom sæsonens første store skuffelse, da de tabte klart til AB Aarhus med 1-5. Her ramte flere spillere bestemt ikke dagen, fortæller Kjeldsen:

– Det var en rigtig dårlig kamp. Vores nøglespillere performede således ikke. Desuden var en spiller som Kasper Dinesen, der altid er garant for en god fight, ikke på niveau den dag. Det gav os en skidt start, som gjorde, at vi kom under pres. Vores damedouble var derefter tæt på at vinde, og vores mixeddouble havde en matchbold. Det var dermed nogle åbne kampe, hvor sejre der, havde gjort, at vi var bedre med i kampen. Skaarup gjorde det dog igen godt, og det samme gjorde Leydon-Davis og Coelho.

En utrolig vigtig kamp

I dag venter der så en meget vigtig kamp mod Gentofte, der bl.a. har Line Christophersen med, der for nyligt vandt en historisk U-VM-sølvmedalje. Kjeldsen ser chancerne således:

– Det bliver nok en kamp ligesom mod Værløse, hvilket vil sige, at det bestemt ikke bliver nemt. Gentofte var rigtig gode i sidste sæson og har Line Christophersen i storform. Derfor tror jeg, at det bliver en svær og tæt kamp, hvor jeg håber, at vi kan drage fordel af hjemmebanen.

Kampen kan være med til at afgøre, om man skal kigge op af eller ned af i ligaen og er derfor helt essentiel:

– Kampen er under alle omstændigheder vigtig. Efter kampen mod Aarhus AB skal vi nemlig måske indstille os på, at vi kan blive blandt de fire sidste. Gentofte er også i den del af ligaen, så derfor er kampen afgørende. Vi håber dog stadig på at kunne komme op og kæmpe om 5-6-pladsen, hvis vi kan få en del point i de næste par uger. I det hele taget bliver de næste to uger med to kampe om ugen essentielle.

De to hold stiller således op:

HøjbjergGentofte
1. MDMathias Bay-SmidtScott Evans (EU)
Alexandra BøjeJulie O. Jensen
1. DSAmalie Schulz Terp-NielsenLine Christophersen
1. HSYgor Coelho (udl.)Mads Christophersen
2. HSKasper DinesenJoshua Eipe
1. DDGabriella BøjeRebecca Louise Eriksson
Marie Louise SteffensenMathilde Haapanen
1. HDOliver Leydon-Davis (EU)Oliver Babic
Anders Skaarup RasmussenFrederik Colberg

Læs også

Badmintonligaen: Højbjerg uden chancer

Oddsene var i den grad ikke med Højbjerg Badmintonklub, da de torsdag aften tabte 5-1 …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.