Hurtige tanker en mandag aften efter lidt træning….

Loading

En af mine efterhånden sjældne optrædener på min yderkantklubs seniortræning her til aften.

Grundig opvarmning af ryg, hofte, knæ og ankler. Alene. På gulvet. 20 minutter. En nødvendighed. Derefter halvbane med kærestens 15 årige søn, så lidt engelsk, før lidt mere engelsk, styret af coach Kim.

Endelig, efter en times spil klar til første runde. For mig den eneste!

En double med 3 unge på 18, 19 og 20 år. Altså mere end 35 års forskel. 3. div/Danmarksserie – og så LF-serie! Noget af en udfordring. Tak Jan, hr rundemester. Helt uden ironi. Lækkert at komme ud på – og udover kanten. Opdage begrænsningerne.

Her, 3 timer senere i Det Hvide Hus kan jeg dårligt rejse mig fra den alt for lave lænestol. Anklerne gør ondt. Det er som at gå på skarpe sten. Der er langt ud til tandbørsten. Der bliver ikke meget Houellebecq-læsning i aften.

De 3 andre på banen tidligere spillede det her asiatiske herredouble spil. Ikke så megen omtanke og taktik, men fladt, hårdt, hurtigt. Jeg kom så med det bløde indspark. Nok mere skub.

Meget overlod jeg til min 20 årige makker, som startede med at klage over knæsmerter. Han skulle bare vide, hvordan kroppen føles som 57 årig. Men det fortalte jeg selvfølgelig ikke. Lyttede bare. Anerkendte.

Det med akkumulerede smerter og slidtage finder han nok selv ud af. Forhåbentligt en dag langt ude i hans fremtid, hvor min eksistens er væk. I hvert fald fra badmintonbanen.

Jeg hører det på tv. Især når Jim er på. Han er ofte markant skarp. Det kan jeg li’!

At danskerne i double gerne vil spille asiatisk. Det ér sjovt. Hvis man altså kan følge med. Men det spil er asiaterne helt sikkert meget bedre til. Men dem var der ingen af i Den Store Hal her til aften. Asiatere. Kun 3 wannabees og en med rynket hud.

Tror det bliver en nat med uro i læggene. Dét er allerede startet. Men hey……det er en dejlig følelse. At mærke kroppen. Helt klart en ønskelig bivirkning. Der skal gøre lidt ondt. Gerne meget. Sådan er vi oplært. Boomer generationen. Det skal gøre ondt!

I morgen aften går det lidt mere stille for sig på tirsdagsholdet.

Først er der dog i morgen formiddag skolebadminton på Svend Gønge. Der skal leveres brochurer til lærerne, mens Mathias står for træningen. Herefter “kontrol” (😘) af børnehave-miniton under Evas styring i vores egen hal, hvortil kæresten og kollegaen har taget turen i den offentlige bus med deres gruppe af 4-5 årige.

Godnat……og sov godt…..zzzzzzz

PDJ

Læs også

“Riv en af de bedste haller ned og byg klimabelastende betonelementhal”

På vej hjem fra endnu en lege-aften i Den Store Hal stoppede jeg og tog …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.