Her ses Kazumasa Sakai, der i dag fældede Emil Holst ved BCA Indonesia Open Foto@BadmintonBladet

Emil Holst måtte ‘nøjes’ med sejr over Viktor Axelsen

Loading

I går så vi en stor overraskelse, da Emil Holst sendte Viktor Axelsen ud af turneringen i Indonesien. Emil Holst skulle i dag forsøge at ride videre på den bølge, som flot sendte ham videre til dagens anden runde kampe, hvor en japaner stod for skud.

Emil Holst kan efterhånden sætte kryds ved flere af de store spillere, hvor det senest blev til en sejr over selveste Lin Dan tilbage i marts. Nu er krydset også sat ved Viktor Axelsen, hvilket betød, at Emil Holst var klar til anden runde ved BCA Indonesia Open.

Startede ud som lyn og torden
Emil Holst stod i sin anden runde kampe over for en Kazumasa Sakai fra Japan. De to spillere har ikke tidligere krydset klinger, men Emil Holst ligger som nummer 39 otte pladser bedre placeret på verdensranglisten. Altså var der lagt op til en helt lige kamp, hvor det var Emil Holst, der kom bedst fra start.

Holst startede i et hæsblæsende tempo, hvilket gav ham føringer på 8-3 og 12-8. Herfra tog japaneren over, hvor Holst blev bombarderet med tunge angreb, som lidt efter lidt gik igennem defensiven. De to spillere fulgtes ad til 19-19, hvor det var japaneren, der fik tilspillet sig første sætbold. Holst udlignede, men det var japaneren, der gang på gang fik en ny sætbold. Til sidst gik den ikke længere, og Holst tabte sættet med 24-26.

Læs også: Fjer-sensation: Emil Holst sender Lin Dan ud i Tyskland

Tappet for kræfter
Man kunne godt fornemme, at udslaget fra første sæt spillede en stor faktor i begyndelsen af andet sæt. Det var en Emil Holst, der havde svært ved at viderebringe de gode ting fra første sæt og fandt ikke de løsninger, der skulle til, hvis japaneren skulle overmandes.

Japaneren var ham, der dikterede spillede og lavede færrest fejl, hvilket var udslagsgivende i andet sæt. Det gav japaneren sejren på 14-21, hvilket sender ham videre til morgendagens kvartfinaler.

Læs også

New World Ranking • “While Astrup/Rasmussen (🇩🇰) keep their 4th position safe, Søndergaard/Toft and Lundgaard/Vestergaard will enjoy a new career-high ranking”

Week 1️⃣6️⃣➖2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ ➡️ = Asia Championships (S1000), European Championships (S500), Pan Am Championships (S300)⬅️ = …

En kommentar

  1. Surt at det første resultat ikke kunne følges op, så var det bedre om Viktor havde sovet lidt mindre i timen. Men stadig flot af Emil H.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.