Rikke Søby og Julie Finne-Ipsen er videre til anden runde. Foto: @ Annette Vollertzen

Austrian: Solid dansk start

Loading

Til Austrian Open er kvalifikation spillet færdig og flere kampe fra hovedturneringen er spillet. Det blev til en masse danske sejre, og pladser i anden runde.

I damesingle lykkedes det Natalia Koch Rohde og Julie Finne-Ipsen at spille sig videre fra kvalifikationen til hovedturneringen. Begge har også spillet en enkelt kamp i hovedturneringen, og her blev det også til sejr for begge. Sandra-Maria Jensen vandt også og der er således tre piger videre til anden runde.

Herrene videre
I herresingle til hovedturneringen var der sejre til Rasmus Fladberg, Christian Lind Thomsen og Joachim Persson. Vinder de tre herre deres næste kamp vil Lind Thomsen og Fladberg skulle møde hinanden, og Persson ville skulle møde sin klubkammerat Ng Ka Long Angus.

Det enlige danske par i herredouble Søren Gravholt og Nikolaj Overgaard vandt også deres kamp, og skal med al sandsynlighed møde de førsteseedede. Maiken Fruergaard og Søren Gravholt vandt også deres første runde kamp i mixeddouble.

I damedouble er der tre danske par med og alle leverede sejre. Rikke Søby Hansen/Julie Finne-Ipsen, Maria Helsbøl/Lena Grebak og Maiken Fruergaard/Camilla Martens står nu i anden runde.

Resultaterne fra Austrian Open

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.