Italian International: Tre danske damer er klar til at kæmpe om guld

Alexandra Bøje i aktion. Foto@ Tine Bay

Loading

Et hav af danskere var lørdag i aktion ved Italian International, men da dagen var omme, var der tre danskere, der havde sikret sig finalepladser

Der var mange gode chancer for danske finalepladser i alle fem rækker ved Italian International. Alexandra Bøje/Sara Lundgaard og Line Christophersen var de danske spillere, der imponerede mest, da de både vandt deres kvartfinale og semifinaleopgør i sikker stil. I semifinalen leverede damedoublen en rigtig god præstation, hvor det stærke svenske par Nistad og Högström blev nedkæmpet i to sæt. Line Christophersen besejrede Neslihan Yigit fra Tyrkiet, der i kvartfinalerne havde slået Sofie Holmboe Dahl.

– Vi har været super gode til at holde den rigtige taktik. Det er jo altid sjovt at stå i en finale, og det er især fedt med Alexandra Bøje, fordi vi hele tiden udvikler os sammen, og vi har det fedt på banen. Så jeg glæder mig bare til at give den gas, og forhåbentlig vinde over russerne, skriver Sara Lundgaard til BadmintonBladet.dk, efter at finalepladsen var sikret.

Tæt på andre danske finalepladser
Både Kim Bruun og Mikkel Mikkelsen/Mai Surrow var tæt på at sikre sig finalepladser, men danskerne tabte begge deres kampe i tre sæt. Specielt mixeddoublen var milimeter fra at vinde, da det blev 25-23 til engelske Marcus Ellis/Lauren Smith i det afgørende sæt.

Line Christophersen skal op imod Thuy Linh Nguyen fra Vietnam. Vietnameseren spændte ben for Anna Thea Madsen i semifinalen. Alexandra Bøje/Sara Lundgaard skal duellere mod russiske Ekaterina Bolotova/Alina Davletova.

Finaledagen ved Italian International starter klokken 9, hvor Line Chrstophersen spiller kamp to, mens den danske damedouble skal i aktion i kamp fire.

Resultater fra Italian International

Læs også

Lundgaard efter fornemt resultat: Vores samarbejde går rigtig godt

Alexandra Bøje og Sara Lundgaard hentede en flot sejr ved anden runde af Orleans Masters. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.