Dubai Super Series Finals: Axelsen er klar til Lee Chong Wei eller Son Wan Ho i morgen

Viktor Axelsen i jubel

Loading

Viktor Axelsen og Shi Yuqi mødte hinanden for anden gang på en uge ved Dubai Super Series Finals i eftermiddagens semifinaler. Dagens kamp fik i modsætningen til deres opgør i torsdags en lykkelig ende for Axelsen.

Den forsvarende mester ved Dubai Super Series Finals, Viktor Axelsen, var på en stor opgave i sin semifinale, da Shi Yuqi fra Kina var modstanderen. De mødte hinanden i gruppespillet, og her vandt kineseren i tre sæt.

Axelsen havde dog læst på lektien inden semifinalen, da han kom bragende ud af starthullerne. Godt nok kom Shi Yuqi foran med 3-0, men derefter stod den kun på Axelsen i resten af sættet.

Tålmodighed og skarpe slag på linjerne var nøglerne til sejr for danskeren. Første sæt blev dansk med 21-12.

Suveræne Axelsen kører sejren hjem
I andet sæt fortsatte Axelsen i samme gear og pressede Shi Yuqi til at tage mindre gode beslutninger. Det udnyttede danskeren prompte. 11-4 var den forsvarende verdensmester foran med. I opholdet modtog Shi Yuqi behandling for en skade i foden, men han var i stand til at spille videre efter.

Det længere ophold i andet sæt var ikke med til at påvirke den fremadstormende dansker. Kineseren så også ud til at være hæmmet af sin skade.

Axelsen vandt andet sæt med hele 21-8, og han er dermed klar til enten Lee Chong Wei eller Son Wan Ho i morgendagens finale.

– Jeg er rigtig glad for sejren, men jeg havde regnet med en lidt hårdere kamp i dag. Han (Shi Yuqi red.) kunne nok mærke, at han havde spillet tre sæt i går, siger Viktor Axelsen til TV 2 SPORT.

Resultater fra Dubai Super Series Finals

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.