Foto @ Flickr

Mere end 700 skoleelever skal til DM i badminton

Loading

Om et par dage begynder DM i badminton i Århus. I den forbindelse er der taget initiativ til at byde en masse folkeskoleelever indenfor til at se, opleve og prøve at spille badminton.

Mere end 700 folkeskoleelever og deres lærere fra de mindste klassetrin får sig en særlig oplevelse under DM. Det er et samarbejde mellem DGI Badminton, Badminton Danmark og de arrangerende klubber som har givet muligheden for arrangementet.

– Vi skal have sat badminton på landkortet, og så vil vi gerne forsøge at tiltrække nye medlemmer til de mange aarhusianske klubber. Det vil vi blandt andet gøre gennem dette arrangement, hvor børnene både får lov til at møde stjernerne og selv give sig i kast med spillet, fortæller Jesper Munk fra DGI Badminton til TV2/Øst.

Flere af topspillerne kommer også til stadionhallen, hvor skolebørnene selv får lejlighed til at gå på banen. Selve DM spilles i NRGi Arena. Århus-skolerne har taget godt i mod invitationen til at lære noget mere om badmintonsporten.

– Jeg havde langt fra forventet så stor tilslutning. Der er stort set ikke plads til flere, så nu er vi i gang med planlægningen, så de alle sammen får en god dag, forklarer Jesper Munk.

Kilde: TV2/Øst

Læs også

DM i Århus bliver en stjerneparade

2016 var et fantastisk år for dansk badminton, som i den grad manifesterede sig internationalt. …

En kommentar