Foto: @Annette Vollertzen

Japan Open: Dansk damedouble mod ond ånd

Loading

De danske VM-sølvvindere Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl var her til morgen oppe mod deres onde ånd fra Indonesien.

4-0 stod den i indbyrdes opgør til Greysia Polii og Nitya Krishinda Maheswari inden dagens kvartfinale, så danskerne skulle på en hård opgave.

Og en hård opgave blev det – i hvert fald i første sæt, som var utrolig tæt. Her fulgtes spillerne ad hele vejen, og undervejs til 19-19 var der kun mere end et points forspring til det ene par enkelte gange. Til sidst viste Christinna og Kamilla sig dog skarpest, og de tog sættet med 21-19.

I andet sæt var Christinna og Kamilla fuldstændig ovenpå, og med det spil de viste, kunne man undres over, hvorfor de aldrig før havde slået indoneserne. De virkede meget bedre forberedt end deres indonesiske modstandere, og der var da heller intet tidspunkt i andet sæt, hvor indoneserne kom foran.

Fra 2-2 stod der Danmark på sættet, og Christinna og Kamilla kørte en sikker sætsejr på 21-17 hjem. Pladsen i semifinalen var sikret, og danskerne er endelig kommet på tavlen med en reducering til 1-4 i indbyrdes opgør.

Se programmet for Japan Open her.

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …