Victor Svendsen.

Victor Svensen fortsætter i Vendsyssel i næste sæson

Loading

Vendsyssel Elite Badminton har forlænget kontakten med Victor Svendsen. Den 22-årige hjørringenser repræsenterer også VEB i sæsonen 2018/2019.

– Jeg er glad for at få lov til at fortsætte i VEB. Som nordjyde er det dejligt at være i Nordjylland. Det er altid en fornøjelse at komme til Skagen og samles med holdet. Vores fællesskab er godt, og vi hygger os altid sammen. Desuden har vi personer omkring holdet, som gør en kæmpe indsats for, at vi altid har det godt og kan præstere til kampene – samtidig med der er plads til sjov, siger Victor Svendsen.

VEB-spilleren indtager p.t. 15. pladsen på den danske rangliste i herresingle. Han skiftede til VEB i sommeren 2016 som afløser for “borgmesteren”, Peter Mikkelsen. Victor Svenden er noteret for 11 sejre og 12 nederlag i VEB-trøjen.

Andre klubber har haft følere ude efter den populære VEB-spiller.

– Ja, der har været noget kontakt fra andre klubber, men VEB er min klub, så længe det er en mulighed, understreger Victor Svendsen.

VEB’s formand, Jan R. Jensen, glæder sig over, at hjørringenseren fortsætter i VEB.

– Først og fremmest er Victor jo fra Hjørring. Det er dejligt at have spillere på holdet fra en af vores moderklubber. Derudover er Victor en dejlig fyr, som spreder et godt humør, når vi har spillerne samlet i Skagen. Ingen er i tvivl om hans evner og engagement på banen, og med sine kun 22 år er Victor stadig en spiller med et stort udviklingspotentiale, udtaler Jan R. Jensen.

Pressemeddelelse: Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.