Joachim Fischer. Foto @ Tine Bay

Lørdagens OL-program: Skæbnedag for doublerne og Line Kjærsfeldt

Loading

Der er lagt op til en dramatisk dag i Riocentro, hvor OL-badmintonspillerne slår deres folder. Alle tre danske doubler og Line Kjærsfeldt har mulighed for at avancere, men alle kan også være ude af OL i aften.

Mixeddouble: Joachim Fischer/Christinna Pedersen – kl. 13:25
Først i ilden er Fischer og Chris. De møder Xu/Ma fra Kina, som de er bagud 6-9 i indbyrdes opgør mod, og danskerne har tabt de seneste tre gange.

En sejr mod kineserne i to eller tre sæt giver en kvartfinale, mens et nederlag er lig med exit Danmark.

Herredouble: Mathias Boe/Carsten Mogensen – kl. 20.30
Den genopstandne veteranherredouble skal møde 3.-seedede Kim/Kim fra Korea. Boe og Mogensen fører statistikken med 5-2, og seneste kamp ved Superseries-finalerne i december gav dansk gevinst i tre sæt.

Boe og Mogensen skal vinde for at være sikre på at gå i kvartfinalerne. Ved nederlag er de afhængige af, hvordan englænderne klarer sig mod polakkerne.

Damedouble: Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl – kl. 20.55
Koreanerne Jung og Shin bankede kineserne Luo/Luo i går aftes. Til gengæld vandt Chris og Juhl den seneste kamp mod koreanerne ved All England. Kravet for avancement er en dansk sejr i to sæt, med mindre kineserne dummer sig i den sidste gruppekamp mod amerikanerne.

Damesingle: Line Kjærsfeldt – kl. 00:30
Danmarks bedste damesingle møder den dobbelte verdensmester og verdensetteren Carolina Marin fra Spanien. Det er gruppefinale, og kun vinderen går videre. Marin fører 4-0 i indbyrdes kampe, men tre af kampene har været i tre sæt, så med fortsat godt spil kan Line måske overraske.

Søndag spiller Jan Ø Jørgensen og Viktor Axelsen der sidste gruppekampe.

Læs også

Kjærsfeldt er klar til at møde den olympiske mester

Line Kjærsfeldt sejrede i første runde af Indonesia Masters. Kjærsfeldt stod over for Chiang Mei Hui. Danskeren …

2 Kommentarer

  1. MÃ¥ da lige skynde mig, at tænde for tv 🙂 🙂 🙂 <3

  2. Hvad kanal er Boe og Carsten på i aften???