Mathias Christiansen og Christinna Pedersen. Foto @ Shi Tang

Mathias Christiansen: Jeg har ikke altid set mig selv som mixeddouble-spiller

Loading

Mathias Christiansen oplevede stor succes fra starten af sammen med Christinna Pedersen, og i et interview med Politiken deler han nogle af tankerne om denne succes.

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen har haft en imponerende start sammen. Men Christiansen har ikke altid set det helt store lys i mixeddouble-kategorien:

– Lad mig sige det på den måde, at jeg i hvert fald ikke altid har set mig selv som mixeddouble-spiller, men trænerne så nogle kvaliteter i mig, som kunne bruges i den sammenhæng, siger han til Politiken.

Og den nye konstellation har ikke mange turneringer under huden endnu. Og de har heller ikke nået at træne så meget sammen:

– Det er i hvert fald ikke blevet til ret meget, udtaler han til Politiken.

Nu begynder en ny svær fase

Så desto mere imponerende er deres flotte resultater. De havde dog en hård start, da de bestemt ikke var begunstiget af lodtrækningsheldet i deres første turnering ved Denmark Open. Der blev de nemlig slået ud af et stærkt par i første runde.

Heldigvis ventede der i den følgende tid mange store sejre over netop stærke par. Flere sejre over disse gav således en semifinaleplads ved French Open, hvor de pressede et verdensklassepar. Og efterfølgende blev det kun bedre, da de spillede sig i finalen ved både Hong Kong og China Open. Danskerne er allerede oppe som nummer 47 i verden.

Det bliver dog ikke nemmere i fremtiden, for nu begynder flere og flere par at opdage behovet for at lære danskerne at kende. For som han siger til Politiken:

– Der kom da i hvert fald flere og flere videokameraer bag de baner, vi spillede på i Hongkong.

Og når modstanderne får et øget kendskab til en, bliver der behov for at skrue på taktikken. Det bliver spændende at se, om danskerne magter dette i det nye år.

Kilde: Politiken

 

Læs også

Christiansen og Pedersen taber til OL-sølvvindere

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen tabte i anden runde af Malaysia Masters. Mathias Christiansen og Christinna …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.