Oprykkerne i front i 1. division

Loading

I lørdags blev tredje runde af 1. division spillet. Lidt atypisk ligger de to oprykkere nu henholdsvis nummer et og to i 1. division.

1. divisions nuværende førerhold Lillerød, tog i weekenden imod nedrykkerne fra Ikast, og her blev det til en hjemmesejr på 7-6. Lillerød startede kampen flyvende, og vandt således de to mixeddoubler og damesingler i to sæt. Efter herresinglerne havde Ikast fået sat tre sejre på kontoen til 5-3.

Lillerøds damer var dog for stærke for Ikast og de to damedoubler blev vundet af hjemmeholdet. Ikast var dog langt fra ude, og med sejr i alle tre herredoubler kunne de rejse fra Nordsjælland med et enkelt point.

Stilling, kommende kampe og resultater i 1. division

På en delt førsteplads er således den anden oprykker Langhøj, som vandt med hele 11-2 over Værløse 2. Første mixeddouble og tredje herresingle blev Værløses eneste sejre, og Langhøj kunne således fejre de tre point.

Skovshoved 2 tog hjemme imod KMB2010, hvor KMB2010 var uden deres to UVM deltagere Christine Busch og Freja Ravn Nielsen. Her blev det til en 9-4 sejr til hjemmeholdet.

Solrød 2 havde besøg af Aalborg Triton og her blev det til en 7-6 sejr til udeholdet, hvor specielt singlerne blev afgørende for Triton.

Med resultaterne er det således Lillerød og Langhøj der indtager førstepladsen med syv point hver. I bunden er det Solrød 2 og Værløse 2, med henholdsvis ét og nul point.

Næste runde af 1. division spilles i weekenden 28. og 29. oktober.

Læs også

Langhøj sigter mod Badmintonligaen

Den første kamp i 1. division er allerede spillet, og her blev det til en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.