Lundgaard om vild dag: Fedt at vinde over asiatisk par

Loading

Sara Lundgaard imponerede stort i gårsdagens kampe ved Austrian Open. Her hentede hun sejre i såvel mixed- som damedouble. I mixeddouble går det nye samarbejde rigtig godt.

Sara Lundgaard og Lasse Mølhede startede gårsdagens kampe med at sejre over det sjetteseede russiske par Davletova og Alimov med 21-19 og 21-16. I kvartfinalen stod Mølhede og Lundgaard så over for deres landsmænd Kasper Dinesen og Alexandra Bøje. Et specielt møde, da Bøje og Lundgaard spiller sammen i damedouble.

Det var kun en tæt kamp i første sæt, som Mølhede og Lundgaard akkurat snuppede. Herefter tog de to par et sæt hver i overlegen stil. Dermed blev Lundgaard og Mølhede semifinaleklar. De flotte resultater er endnu mere imponerende set i lyset af, at de to spillede sammen for første gang ved Swedish Open i januar. Derfor siger Lundgaard til BadmintonBladet:

– Jeg kan da ikke sige andet end, at det går super godt med mixen, og vi supplerer hinanden rigtig godt. I kvartfinalen handlede det meget om tålmodighed og disciplin til ikke at lave fejl.

Samme flotte spil i damedouble

Et samarbejde, der i længere tid har fungeret godt, er samarbejdet med Alexandra Bøje. I går var bestemt ingen undtagelse. De startede dagen forrygende med at slå de førsteseede russere Bolotova og Davletova ud. Davletova mødte Lundgaard også i mixeddouble.

Russerne snuppede et tæt andet sæt, men i første og tredje sæt var danskerne suveræne. Senere på dagen mødte de så japanerne Riko Imai og Nao Ono. Disse vandt de over i to sikre sæt. Lundgaard havde dette at sige efter de flotte præstationer:

– Ja, rigtig fede sejre i damedouble. De var fedt også at få lov til at spille mod et asiatisk par og så vinde. Vi er gode til at have aftaler på og dække hinanden af. Og så har vi stået en rigtig god defensiv i den her turnering.

Semifinalerne begynder i dag klokken 10.

Resultater fra Austrian Open

Læs også

Lundgaard om succesen: Vi har det rigtig godt sammen både på og uden for banen

Sara Lundgaard og Aleaxandra Bøje spillede endnu en flot turnering ved Italian International, hvor det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.