Badmintonligaen: Skovshoved sendte kavaleriet til Arena Nord

Loading

Vendsyssel Elite Badminton har haft en vanskelig sæson i Badmintonligaen. Denne aften på hjemmebane i Arena Nord var mod Skovshoved i stærkeste opstilling.

Håbløs opgave
Det var på forhånd vanskeligt at se, hvordan Vendsyssel skulle få fat i to afgørende point mod stjernespækkede Skovshoved. Det ville kræve to point for nordjyderne at rykke fri af nedrykningsslutspillet. Men Skovshoved tog den lange rejse til Frederikshavn med fuldt hold og levnede dermed ingen reel chance for Vendsyssel, selvom det ikke var uproblematisk.

– Det er svært at rejse så langt og få gang i benene, fortalte Skovshoveds Natalia Rohde til Badmintonbladet.dk efter kampen. Vi måtte kæmpe for at få gang i spillet i mange af kampene.

3 sæt til VEB
Spænding var der ikke meget af, men både Marie Haugen/Katarina Galenic, 2 x Zvonimir og Telma Santos fik hevet sæt ind på kontoen mod Skovshoved.

Natalia sejrer igen
For skovserne må det var glædeligt at se, at Natalia Rohde igen viste styrke i damesinglen, efter sejren i mandags over Anna Thea Madsen. Det giver flere strenge at spille på, indtil Tine Baun er oppe i gear igen.

– Det er dejligt at være tilbage, fortalte Natalia Rohde. Jeg nyder virkelig hvert sekund på banen.

Natalia har været skadesramt i næsten to år, og nu skal hun igang med et længere træningsforløb, blandt andet med Pigetalentprojektet, der afholder træningslejr i juleferien. Det nye år kommer til at byde på både danske og international turneringsdeltagelse for den dedikerede Skovshoved-pige.

4.plads til Skovshoved. VEB i nedrykningsspil
Der blev altså til en usvigelig sikker 6-0 sejr til Skovshoved, der dermed slutter grundspillet i Badmintonligaen på en skuffende fjerdeplads. Mesterskabet bliver dog først afgjort i finalen til foråret.

 

– På papiret har vi det stærkeste hold, men det er måske meget godt for os at komme fra baghjul denne gang. Vi ved, vi skal arbejde hårdt for det, og de svære kampe har givet os en stærk holdånd. Holdet har stået sammen, runder Natalia Rohde af fra Frederikshavn.

Se alle resultater fra Badmintonligakampen mellem Vendsyssel Elite Badminton og Skovshoved Badminton Klub.

 

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.