Selvom det ikke blev til guld for Ditte Søby og Julie Dawall i damedouble, så fik de begge alligevel en guldmedalje i dag.

Swiss Junior Open: Danske U19-spillere viser vejen

Loading

Swiss Junior Open blev afsluttet i dag søndag, hvor Danmark i U19-turneringen var godt repræsenteret.

Julie Dawall Jacobsen havde spillet sig i finalen i damesingle. Modstanderen var svenske Emma Karlsson. Favotit inden kampen var danskeren, som også var andenseedet til turneringen. Da kampen gik i gang var der dog heller ikke så meget at rafle om. De to spillere fulgte hinanden indtil 2-2 i begge sæt, hvorefter danskeren satte tempoet gevaldigt op. På blot 18 minutter vandt Julie Dawall damesingle-titlen ved Swiss Junior Open med de knusende cifre 21-13 og 21-8.

I damedouble stod Julie Dawall Jacobsen/Ditte Søby Hansen overfor franske Joanna Chaube/Verlaine Faulmann. I denne kamp var der ikke meget spænding om udfaldet, da danskerne var meget overbevisende. Danskerne vandt kampen med de meget sikre cifre på 21-10 og 21-13. Dermed 2. titel til Julie Dawall.

Ditte Søby Hansen havde også mulighed for at gøre Julie Dawall Jacobsen kunsten efter. Hun skulle i mixeddouble med Ditlev Jæger Holm forsøge at besejre de fjerdeseedede Thomas Baures/Vimala Heriau fra Frankrig. Parret har været imponerende igennem turneringen, og slog blandt andet det førsteseedede slovenske par Miha Ivanic/Nika Arih ud i kvartfinalen. Dagens finale skulle vise sig at blive endnu en succesoplevelse for danskerne, som satte deres franske modstandere på plads. Danskerne var stort set i front fra start til slut i begge sæt og vandt med 21-11 og 21-16.

To sejre til Julie Dawall og Ditte Søby, som må siges at have spillet en flot turnering.

Resultater fra Swiss Junior Open

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

En kommentar

  1. Tillykke til jer alle tre med de flotte resultater. 🇩🇰