“DE FORSTÅR IKKE EN SKID!”

Loading

Simon Kjær “DE FORSTÅR IKKE EN SKID!”

Af Hans Sørensen 

                                            ▪️

Det kan godt være, der er nogle, der føler sig stødt over dette indlæg, jeg er sikkert heller ikke fair over for nogle af spillerne, men I skal tage dette som en vej at gå mod forbedringer for dansk badminton.

“De forstår ikke en skid!”

Denne overskrift så jeg i weekenden – det var Simon Kjærs mening om de unge mennesker i Milans trup, der ikke fatter, hvad det vil sige at træne hårdt og holde fast igennem lang tid.

Simon Kjær har i min optik stået som en stærk leder / anfører for landsholdet og ikke mindst hans ageren under EM sidste år skabte respekt .

Er det i virkeligheden derfor vores badminton spillere ikke skaber de resultater, vi alle forventer – med en undtagelse nemlig Viktor Axelsen. 

I min verden ønsker jeg Viktor kunne stå som rollemodel for den nye generation – hans indstilling til træning – kamp – vil være guld værd at give videre. 

Jeg har det desværre sådan, jeg tror ikke på, de spillere, der er der nu, har den rette indstilling og evnerne til at føre dansk badminton videre.

Trænerne er magtesløse i forhold til at få spillerne til at gøre det extra, der skal til for at lykkes, du kan ikke fylde 5 liter sved ned i en flaske, hvor der kun er plads til 2 liter!

Hvordan vi skal lykkes til VM næste år i København med den indstilling spillerne har nu er et up hill battle, jeg ikke kan se løsningen med mindre spillerne ændrer indstilling i en sådan grad, der efter min mening ikke er realistisk.

Vi er nødt til at tænke anderledes – vi skal have fart i klubberne for at få fart i spillerne – Brøndby træningen er ingen klub, den er et supplement til klubben, men i dag er det lige omvendt – det tror jeg ikke på er sundt for udviklingen i dansk badminton.

Så lad os sætte os sammen og re tænke situationen – vi har jo alle samme mål!

Læs også

Christian fra Nexø Badmintonklub på vej til All England

“Jeg glæder mig meget til weekenden. Det er lige spændende hver gang. Tror dog ikke …

2 Kommentarer

 1. Hvad pokker gør dette indlæg godt for ?

  Spillerne nedgøres…hvad får du ud af det, Hans ?

  Ingen nye tanker…i dit indlæg… Men godt at se, at du, Hans, nu også er nået frem til behovet for nytænkning…
  Og ikke skyggen af konkrete forslag til handling; hvis du har nogle, så kom da med dem.

  Den danske badmintonverden er i gang.
  Hvilke handlinger og tiltag, det fører til, må tiden vise; om det lykkes, bliver spændende at se.

 2. Per Damkjær Juhl

  Svar fra Hans:

  “Hej Claus , det er ment som et wake up Call .Man behøver ikke være professor i badminton for at konstatere , det måske ikke går så godt , som vi kunne tænke os. jeg har meldt mig til et udvalg under badminton Danmark , der hedder bæredygtige klubber , det kommer der forhåbentligt noget godt ud af . ”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.