Ligaoptakt: Hjemmebanefavoritter i lokalderby

Loading

Greve Idrætscenter lægger i dag gulv til ”Slaget om Sydkysten”, som lokalderbyet mellem Greve Strand Badmintonklub og Solrød Strand Badmintonklub kaldes.

Som altid forventes der mange tilskuere til dette opgør, der kan følges online her, hvis man ikke har tid eller mulighed for at komme til Greve.

Ud af de 18 spillere, der skal i kamp i dag, er hele 10 af dem nye i forhold til samme kamp i grundspillet i sidste sæson (som dog blev spillet i Solrød). Dengang var det Greve, der kunne tage holdbussen hjem med en sejr på 4-2, og det er også Greve, der må påtage sig favoritrollen i dag.

Storsejr eller Golden Set?
Eneste enkelte kamp, hvor Solrød vurderes til at være favoritter, er i mixen, hvor Niclas Nøhr og Lena Grebak skal op mod Greves Mikkel Delbo Larsen og Isabella Nielsen.

Greves Joachim Persson i 2. herresingle og den hollandske duo, Jacco Arends og Jelle Maas, i herredoublen er store favoritter i deres respektive kampe mod Jacob Nilsson og Steve Olsen/Filip Myhren. Men i de resterende tre kampe ligner det nogle mere tætte opgør.

Amalie Hertz Hansen får endnu engang chancen i damesingle for Greve, da Clara Azurmendi heller ikke er med i denne runde, og hun skal op mod Julie Rechnagel. Franske Brice Leverdez skal møde Rasmus Fladberg i 1. herresingle, og endelig kommer Ditte og Rikke Søby Hansen til at stå over for Amanda Madsen og Joan Christiansen i damedoublen.

Greve er vurderet til at være små favoritter i alle disse tre kampe, men nogle gange går det som bekendt ikke som forventet, så det skal blive spændende at se, om hjemmeholdet kan leve op til favoritværdigheden og hente en storsejr, eller om vi skal ud en i nervepirrende afgørelse i Golden Set.

Efter kampen byder Greve alle tilskuere med i spillerloungen.

Der er livescore fra kampen her.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …