Tilbage i top 10

Loading

Selv om den seneste verdensranglisteopdatering er seks dage gammel, er det vel på sin plads at nævne, at nu er Lee Chong Wei tilbage, hvor han hører til. Efter hans sejr ved French Open rykkede han nemlig ni pladser frem og er nu tilbage i top 10.

Da Lee Chong Wei kom tilbage efter hans otte måneders karantæne i maj, var han dalet til en placering som nummer 180 i verden. Siden da har han spillet ni turnering, der har givet ham 53.983 point til ranglisten.

Sejre ved US Open, Canada Open og French Open samt andenpladsen ved VM har hjulpet malaysieren godt i pointhøsten og kampen om at komme tilbage til toppen igen.

I de kommende par uger med China Open og Hong Kong Open er der fin mulighed for Lee Chong Wei for at komme endnu højere op på ranglisten. Han ligger kun 677 point efter Wang Zhengming på 8.-pladsen, mens Viktor Axelsen ligger hele 11.776 point foran malaysieren på 7.-pladsen.

Pointene fra sidste års China Open og Hong Kong Open forsvinder dog fra spillerne for så – måske – at blive erstattet af de point, de skraber sammen ved turneringerne i år. Da Lee Chong Wei ikke har nogle point med fra sidste år, har han dog større chancer end de øvrige, da de øvrige skal præstere minimum lige så godt som sidste år for ikke at miste point.

China Open spilles i Fuzhou i det sydøstlige Kina fra 10.-15. november, og Hong Kong Open spilles i Kowloon, Hong Kong, fra 17.-22. november. Det er de sidste Super Series-turneringer i år.

Læs også

Hongkong Open: Bliver fjerde gang lykkens gang for Kolding og Conrad?

I denne uge risikerer Mads Kolding og Mads Conrad at møde deres landsmænd Mathias Boe …