Man kan sagtens vænne sig til morgenbadminton på kort tid

Loading

“Man kan sagtens vænne sig til morgenbadminton på kort tid”
Dette var mit Faceook-opslag på Team Storstrøm fredag den 25. maj kl. 6.55.

På Badmintonbladet.dks, på egne vegne og – tillader jeg mig at formode – også på vegne af mange andre badmintonudøvere og -elskere i det lille dronningerige med den sportsglade 50-årige kronprins – vil jeg sige tak til TV2 Sport.

Tak for at have forkælet os med en imponerende og omfattende Uber og Thomas Cup i Bangkok.

Selvfølgelig også tak for hyppigt at sende fra små og store turneringer.

Det har været en fornøjelse både at kunne drikke meget tidlig morgenkaffe på arbejdet, komme hjem til Det Hvide Hus og spise frokost og senere vågne fra en tidlig eftermiddagslur – alt sammen med direkte badminton kørende på tv, mobil eller computer.

Det tog mig kun få dage at vænne mig til denne rytme.

Jeg må indrømme, at jeg ikke altid er en aktiv seer, men ofte kan og må jeg nøjes med at have kanalen kørende i baggrunden (i stedet for radioen eller Spotify-musikken), og derved så kan jeg fortsætte med at høre kommentatorernes blanding af oplagthed, seriøsitet og morskab og springe til, når stemmerne jubler eller jeg lige har 5-10 minutter.

Fortsæt (for fanden!). Det er addictive. Det er med til at bringe vores eksplosive sport ud af de små og nørdede rammer og ud til det brede publikum. Så succesrigt, så vi alle også er begyndt at se og nyde badminton, når der IKKE er danskere på banen.

Mandag den 28. maj kl. 14.02:
“Jeg har badminton-abstinenser”.

Gudskelov skal jeg spille engelsk i aften i den gamle hal med blødeste trægulv. Desværre skal jeg også holde tale og sige farvel og tak til Line Damkjær Kruse, der ophører med at være træner i Team Storstrøm-regi. Jeg er naturligvis mindre objektiv som hendes onkel, men jeg tror godt, at jeg på spillernes, forældrenes og de ansvarliges vegne kan sige tak, og at vi kommer til at savne dig.

Per Damkjær Juhl
Vordingborg Badminton Klub
Team Storstrøm

Læs også

Per Damkjær Juhl: Ud af gentagelserne kommer variationen

”Vi ved også, eller burde vide det, at var det ikke for utallige menneskers indsats, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.