Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen mødte Luo/Luo i semifinalen ved Korea Open. Foto @ Tine Bay

Masser af sejre: Danskerne i storform i India Open

Loading

Der er en præmiesum på USD 300.000 på højkant i India Open, som spilles i New Delhi i denne uge. Og danskerne ser ud til at være indstillede på at tage for sig af retterne.

Dagen begyndte med en overbevisende indsats af Christinna Pedersen og Joachim Fischer. I to sikre sæt udspillede de japanerne Sonoda/Fukuman, der ligger nummer 19 i verden. 21-13, 21-14 lød sejren på. Widianto/Dili fra Indonesien er kvartfinalemodstanderne.

Dernæst gik Hans-Kristian Vittinghus i krig mod 6.-seedede Tien Chen Chou fra Taiwan. HKs problemer med foden ser i den grad ud til at være forduftede, for han dækkede banen imponerende, især i sin defensiv.

– Wauw – så glad for min indsats idag. Jeg er tilbage på hotellet efter at have slået verdens nummer 8 Tien Chen Chou med 21-12, 21-12! Det er klart, at jeg spillede virkelig godt. Jeg dækkede banen godt, defensiven virkede perfekt, og jeg havde stor succés med at styre spillet i det meste af kampen, skriver HK på sin Facebook-side.

Hans-Kristian Vittinghus møder 2.-seedede Momota fra Japan i kvartfinalen.

Mads Conrad og Mads Kolding spillede sig derpå helt smertefrit videre til deres kvartfinale. De slog Issara og Puangpuapech fra Thailand med 21-14, 21-17. Flot indsats af de to Mads’er, specielt i lyset af at Mads Conrad først ankom i sidste øjeblik tirsdag, der han er blevet far.

Der er malaysisk modstand i form af Goh/Tan i næste runde. Kolding og Conrad fører 1-0 i indbyrdes opgør.

Læs mere: På vej til Indien: Mads Conrad er blevet far – stort tillykke!

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl startede langsomt i første runde. I dag var det omvendt mod et indonesisk par, Angia og Mahadevi, som de har slået to gange tidligere i år. 21-8 på 12 minutter var resultatet af første sæt. Og selvom andet sæt blev tæt til sidst, var det med den nordjyske dameduo i teten hele vejen.

De møder et ungt kinesisk par, Jia og Chen, i kvartfinalen fredag.

Se alle resultater fra India Open 2016

Læs også

Kolding og Conrad slår stærkt par

Mads Conrad og Mads Kolding vandt i anden runde af Indonesia Masters. Kolding og Conrad …