Mads Conrad og Mads Kolding.

Sæsonfinalerne: Kolding og Conrad tabte klart til indonesisk superpar

Loading

Mads Kolding og Mads Conrad tabte deres første kamp ved sæsonfinalerne.

Mads Kolding og Mads Conrad var oppe mod Gideon og Sukamuljo fra Indonesien. De to par stod over for hinanden for nylig ved Hong Kong Open-finalen, hvor danskerne tabte relativt klart. Denne sejr gjorde, at det indonesiske par kom foran 3-2 i indbyrdes opgør. Det danske par er nummer seks i verden, mens indoneserne er nummer et og for kort tid siden vandt BWF´s pris som årets mandlige spillere.

I første sæt kom indoneserne ud som lyn og torden og bragte sig i front med 4-0. Kort tid efter var de også foran 7-2. Derfra tog de fire point i træk og var altså suverænt i spidsen ved opholdet. Herfra øgede de kun med flot og tempofyldt spil og endte med at vinde hele 21-6.

I andet sæt kom danskerne bedre ud og var efter kort tid kun bagud med 2-4. Herefter bragte indoneserne sig dog i front med 7-4 og 11-8, hovedsageligt fordi de var i stand til at spille i et imponerende tempo. Herefter fortsatte indoneserne de flotte takter og kom nu foran med 15-9. Og de lukkede også sættet med de sikre cifre 21-16.

Senere spiller Viktor Axelsen blandt andet.

Resultater fra sæsonfinalerne

Læs også

Kolding og Conrad taber til meget velspillende japanere

Mads Conrad og Mads Kolding er ude af sæsonfinalerne. Mads Conrad og Mads Kolding var …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.