Træner sætter gang i Stenløse

Loading

Stenløse Badminton har over den seneste periode oplevet massiv fremgang, og det skyldes primært klubbens træner Andreas Johannsen. Esbjergenseren har de seneste tre år været træner for næste alle klubbens hold, og fra at have omkring 40 ungdomsmedlemmer er der nu næsten 90.

Udviklingen er sket er løbende, og har involveret flere dele af klubben.

– Min idé i Stenløse har fungeret i tre faser. Den første var at skaffe medlemmer, den næste fase var at få sat de rigtig frivillige kræfter ind, så klubben kan drive sig selv. Og den næste del er, at vi skal have gang i noget økonomisk fundament for at kunne videreudvikle, fortæller Andreas Johannsen til LokalAvisen Egedal.

Forklaring på hvorfor det er gået så godt i Stenløse skyldes i følge Andreas en blading.

– Jeg tror det er en blanding af, at det skal være sjovt at være her, der skal være noget socialt sammenholdt og så bygger vi rigtig meget på, at det er en badmintonklub. Det vil sige, at man ikke bare skal herned for at løbe rundt og te sig ondsvagt. Dem der kommer her, går vi udfra gerne vil spille badminton. Så vi prøver at give dem så meget træning som muligt, uden at det skal blive kedeligt.

Andreas’s arbejdet blev belønnet med Alliance Advokaterne Kompetence- og Samarbejdspris 2016, en pris der hylder landets frivillige, en pris som betyder meget for ham.

Kilde: LokalAvisen Egedal