Milan Ludik bliver første spiller i Badminton Europes træningssatsning

Loading

Badminton Europes Center of Excellence har fået sit første medlem. Det blev Langhøjs Milan Ludik. Ludik er 24 år, og efter dialog med det tjekkiske forbund, er han nu det første medlem.

– Jeg er meget begejstret for at blive udvalgt af Badminton Europe til at blive medlem af Center of Excellence. Jeg fulgte dette projekt siden begyndelsen, og da jeg fik chancen, tøvede jeg ikke og tilmeldte mig træninglejren, fortæller Ludik til Badminton Europe.

– Jeg var meget imponeret af Holbæk. Jeg kunne se alt det arbejde, som Badminton Europe satte ind i det. Det professionelle miljø var præcis det, jeg ledte efter. Jeg tror, ​​det vil være en fantastisk mulighed for mig, og give mig muligheden for at hæve mit niveau og nå mine fremtidige mål.

Ludiks fokus er at på kvalificere sig til OL i 2020, og muligheden med Center of Excellence er noget tjekken bifalder.

– Det er en fantastisk ide fra Badminton Europe at hjælpe lande, hvor badminton ikke er så udviklet og populært. Det var ikke let for mig at finde gode træningsmuligheder tidligere, så jeg er meget taknemmelig.

Badminton Europe forventer løbende at kunne offentliggøre flere spillere til Center og Excellence, hvor træningen starter d. 1. september.

Kilde: Badminton Europe

Læs også

Stor begejstring i Holbæk, der bliver centrum for europæisk badmintoncenter

Den kommende Holbæk SportsBy skal fra august 2017 danne ramme om Centre of Excellence, der …

2 Kommentarer

  1. Sejt, Milan👍🏻👍🏻

  2. Flot Milan Ludík 🏸🏸🏸🏸😎😎

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.