Foto: @Rico Dahl Hansen

Solrød fik sejren i overtid

Loading

Det blev en sejr til hjemmeholdet Solrød i Badmintonligaens tredje runde. 4-3 lød cifrene på da Gentofte efter et flot comeback måtte nøjes med et point. Rasmus Fladberg blev den helt store helt da han vandt tre sæt mod Scott Evans.

Solrød rykker dermed op på siden af Gentofte i stillingen, begge hold har nu tre point. På fredag er de to hold i kamp igen, Solrød møder ude Greve, mens Gentofte tager imod Badmintonligaens bundprop Højbjerg.

2-0 til Solrød
Solrød åbnede kampen mod Gentofte med to sikre sejre. Mixeddoublen med Lena Grebak og Niclas Nøhr havde således ikke de store problemer mod Julie O. Jensen og Nicolai Müller, som blev slået med 21-6 og 21-14.

Lidt sværere havde Rasmus Fladberg det. Første sæt mod Scott Evans var tæt, og med Evans foran i store dele. Men mod slutningen var det Fladberg der kom bedst ud af det. 21-19 sluttede første sæt. Fladberg holdte i andet sæt fat i det fine spil, og med 21-15 bragte han Solrød foran 2-0.

– Er rigtig glad for at spille på det niveau jeg ved jeg har i mig, og finde ind til den ro der er så afgørende for mig spil, fortæller Rasmus Fladberg om sejren efter kampen.

Reducering til Gentofte
De næste kampe var de rene doubler. I herredouble fik David Daugaard og Mathias Christiansen reduceret for gæsterne da de med 21-14 og 21-17 slog Alexander Bond og Theodor Johansen.

Damedoublen blev en spændende en af slagsen efter Joan Christiansen og Amanda Madsen havde taget første sæt. Andet sæt var tæt det meste af tiden, og det sluttede også med en kneben 21-19 sejr til Maria Thorberg og Camilla Overgaard. Tredje sæt sluttede også med 21-19, dog til Solrød-parret. Stillingen nu 3-1 til Solrød.

Holmboe Dahl bragte spænding tilbage
Gentoftes damesingle Sofie Holmboe Dahl havde dog ikke opgivet håbet om at få point med fra Solrød, og med 21-19 tog hun første sæt mod Mia Blichfeldt. Blichfedt fik dog kæmpet sig tilbage og med 21-16 sendte hun kampen ud i tre sæt. Holmboe Dahl var dog ikke til at spøge med og med 21-14 bragte hun Gentofte tilbage i opgøret.

Det var så op til Felix Burestedt og Joshua Eipe at afgøre om Solrød skulle løbe med alle tre point, eller der skulle et Golden Set til.

Her skulle der også tre sæt til før der faldt en afgørelse. Joshua Eipe fik lige præcist hentet første sæt 21-19, før Felix Burestedt med 21-7 kunne sende kampen tredje sæt.

Eipe leverede Golden Set
Det var dog ikke en knækket Eipe der kom ud til tredje sæt, og Gentofte spilleren var først til 11. Burestedt kom momentvis tilbage, men Eipe var hele tiden nogle point foran. Føringen holdte helt til slut og Eipe kunne levere et flot comeback for Gentofte. 3-3 og der skulle nu et Golden Set til at afgøre kampen.

Fladberg gjorde det igen
I Golden Set blev der valgt herresingle, og så skulle Rasmus Fladberg og Scott Evans tage en tur til i manegen. Her var det Fladberg der var først til 11, og dette virkede til at knække Evans. 21-13 sluttede sættet med, og så kunne Solrød tage to point.

– Det var kanonfedt for holdet med en sejr! Jeg er rigtig glad for at jeg for samlet mig i Golden Set og vendt deres momentum, og kan sikre holdet en vigtig sejr, slutter Fladberg af.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …