Foto @ Højbjerg Badminton Klub

Nordenvinden venter: Højbjerg møder Vendsyssel

Loading

Nøgternt set kommer Højbjergs ligahold nok i modvind, når holdet tirsdag d. 29. nov. møder Vendsyssel i Arena Nord. Spørgsmålet er, om nordenvinden blot er almindeligt dansk blæsevejr eller om der bliver tale om vind af kulingstyrke eller i værste fald stormstyrke.

Realiteterne er, som Højbjergs sportschef Michael Kjeldsen udtrykker det, at Vendsyssel har et stærkt og homogent hold uden svage punkter. Vendsyssel kommer da også til 5. runde-kampen med tre sejre på stribe i bagagen. Holdet har 8 point på 4. pladsen i ligaen, mens Højbjerg på 8.pladsen har 3 point.

Læs også: Storslåede omgivelser venter ved næste års DM i badminton

Der er sket flere ændringer hos Højbjerg siden den forrige ligakamp. Alexandra Bøje har besluttet sig for at satse på doublerne på bekostning af single. I kampen mod Vendsyssel spiller hun mixeddouble sammen med Mathias Bay-Smidt. De møder Maria Helsbøl og Jacco Arends. Højbjerg-parret har gjort det godt i turneringer, men må forvente kamp til stregen, og måske mere end det, mod Vendsyssel-parret.

Damedoublen Line Nørgaard og Nanna Vestergaard skal møde et godt internationalt par i form af svenske Clara Nistad og Emma Wengberg. Ifølge Michael Kjeldsen en åben, men også svær kamp.
I Alexandra Bøjes fravær spiller Emilie Juul Møller damesingle, og hun må nok forvente at komme i heftig modvind mod stærke Beiwen Zhang.

I herredouble erstatter Martin Faaborg en skadet Jakob Staael og skal sammen med Morten Bødskov møde Zvonimir Durkinjak og Lasse Mølhede. Det bliver en svær opgave for Højbjerg-spillerne, som dog altid er garanter for fight, humør og energi i kampene.

I 1. herresingle møder Kasper Dinesen Vendsyssels Raul Must, som han slog i sidste sæson, da han spillede for Odense. Kampen er åben, men man kan håbe på gentagelse. I 2. herresingle skal Jesper Toft have tanket på ligaerfaringen i kampen mod Victor Svendsen, som lige har vundet Norwegian Open og må anses for favorit.

Pressemeddelelse Højbjerg Badminton Klub

Læs også

DM-semifinale: Golden Set-afgørelse afværget i tæt opgør i Skagen

Der blev næsten brug for Golden Set-afgørelse i det andet DM-semifinaleopgør mellem Vendsyssel og Team …