Mads Conrad og Mads Pieler Kolding.

Dansk herredouble finaleklar i Hong Kong

Loading

Det danske herredoublepar Mads Conrad og Mads Pieler Kolding er klar til finalen ved Hong Kong Open efter tæt tresætsopgør mod et japansk par. 

Mads Conrad og Mads Pieler Kolding har endelig fået hul på bylden i Hong Kong, hvor det her til morgen dansk tid gjaldt semifinalen. Det blev et uhyre spændende opgør, hvor det kunne have gået begge veje for danskerne.

I et tæt første sæt missede danskerne en sætbold ved en 20-19-føring, og kunne efterfølgende se det japanske par Takuto Inque og Yuki Kenako, der har været turneringens helt store overraskelse, nappe sættet med 22-20.

I andet sæt fik det danske par til gengæld oprejsning, da det var Conrad og Kolding, der efter endnu en misbrugt sætbold, kunne lukke sættet ligeledes til en 22-20-sætsejr.

Danskere stærkest til sidst
I kampens afslutning var det danske par mest kølige, og med en fempoints-føring til sidst blev ballet lukket allerede på første matchbold til de endelige cifre 21-15.

Mads Conrad og Mads Pieler Kolding er nu klar til finalen ved den stærkt besatte turnering, hvor de kan se frem til et opgør i morgen mod enten verdensetterne Marcus Fernaldi Gideon og Kevin Sanjaya Sukamuljo eller de stærke kinesere Li Junhui og Liu Yuchen.

De to par mødes senere i dag i en kamp om finaleplads.

Ligeledes senere i dag skal også danskerne Anders Antonsen og mixeddoublen Christinna Pedersen og Mathias Christiansen i kamp om finalepladser i Hong Kong.

Resultater: Hong Kong Open

Læs også

BWF

Jeg skrev følgende tweets på X i går…… “….I feel sorry…..” Badmintonbladet 🌍🌎🌏 Per Damkjær …

2 Kommentarer

  1. Så fedt og fortjent 👍 🇩🇰💪

  2. Sejt ,trist vi ikke kunne se den . MEN det før vi i morgen .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.