Mathias Christiansen og Sara Thygesen lægger ud med sejr

Loading

Sara Thygesen og Mathias Christiansen var lige ved at gøre det svært for sig selv, da de mødte verdens nummer 77, men formåede alligevel at hive en overbevisende sejr hjem.

Sara Thygesen og Mathias Christiansen mødte her til formiddag inderne Satwiksairaj Rankireddy og Maneesha K, der ligger nummer 77 i verden. Umiddelbart burde det være en overkommelig opgave, men danskerne skulle bruge lidt ekstra kræfter for at spille sig videre.

Unødvendigt spændende første sæt
I første sæt så danskerne sig ikke tilbage, men det skulle de måske have gjort, da inderne efter at have været bagud 15-9 lige pludselig var med ved 19-19. Herfra fik danskerne den første sætbold, som ikke blev udnyttet, og stillingen var derfor 20-20.

Dog fik danskerne samlet sig selv og vandt de følgende to bolde, som betød, at de kunne skifte side, efter at have vundet første sæt med 22-20.

– Vi skulle være opmærksomme på de første tre bolde i hver duel, så vi mindede hinanden om, at det var det, vi skulle huske. Heldigvis gjorde vi det, sagde Sara Thygesen til Badminton Europe.

Man kunne have håbet, at første sæt bare var et sæt, der skulle bruges til at spille sig rigtigt ind. Desværre for danskerne, så fortsatte inderne med insisterende spil, og førte 9-11 ved opholdet i andet sæt.

Danskerne måtte også se sig selv være bagud med 15-16, men herefter hentede de fire point i streg og kom foran 19-16. Sættet blev lukket med cifrene 21-18.

– Vi vidste, at det var en vanskelig kamp, da vi så lodtrækningen, fordi den indiske herre har spillet nogle gode kampe – især i Sudirman Cup mod Christinna og Joachim (red. Christinna Pedersen og Joachim Fischer Nielsen), sagde Mathias Christiansen til Badminton Europe efter kampen.

I morgen møder de med stor sandsynlighed Zheng Siwei og Chen Qingchen fra Kina.

Læs også

Race To Paris 2024

Source: Statminton, X🏸 Men’s Singles🗓 16 April 2024 Christie 🇮🇩 switches position with Antonsen 🇩🇰 …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.