Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Foto @ TV3Sport

Se Chris og Juhls vej til OL-guldet

Loading

Doublepigerne sikrede sig i nat avancement til kvartfinalerne efter et dramatisk forløb, hvor en amerikansk double hjalp danskerne igennem.

I eftermiddag blev der så trukket lod til kvartfinalerne, og det blev koreansk modstand til Chris og Juhl. Ye Na Chang og So Hee Lee vandt gruppe D over blandt andre kineserne Yu og Tang.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl ligger som nummer seks tre pladser højere på verdensranglisten end koreanerne, men er bagud 0-2 i indbyrdes opgør. Det skal man nu ikke lægge så meget i.

– Verdensranglisten har ikke så meget at sige, når man har tabt til dem to gange før. Men det betyder heller ikke mere end, at vi nu står i en OL-kvartfinale, og det er en helt ny situation, siger Kenneth Jonassen til Badminton Danmark.

Vinder danskerne kvartfinalen, venter vinderne af opgøret mellem Yu/Tang fra Kina og Polii/Maheswari fra Indonesien i semifinalen.

En finale bliver sandsynligvis mod de japanske verdensettere, Matsutomo og Takahashi. Se hele lodtrækningen herunder.

damedouble OL

 

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …

En kommentar

  1. Kom sÃ¥ Julle & Chris. Kæmp nu r….ud af bukserne, og kom i den OL finale!