Ren dansk finale i vente ved Swedish Open: Danskerne gør næsten rent bord

Michelle Skødstrup. Foto @ SD fra GSB Youtube

Loading

Otte danske spillere var i aktion i semifinalerne ved Swedish Open. Her gik de danske spillere sejrrigt ud af fem ud af seks kampe. I damesingle er der endda et danskeropgør i morgen, hvor Julie Dawall Jakobsen og Michelle Skødstrup skal duellere mod hinanden

Seks danskere står i morgendagens finaler ved Swedish Open. Første opgør med dansk deltagelse i semifinalerne var i mixeddouble, hvor Kristoffer Knudsen/Isabella Nielsen var i kamp mod Rohan Kapoor/Kuhoo Garg fra Indien. Det blev en sejr i to sæt til danskerne. Modstanderne i morgendagens finale kunne blive dansk, men Søren Gravholt/Alexandra Bøje tabte i to sæt til de førsteseedede franskmænd Thom Gicquel/Delphine Delrue.

Efter kampen var Kristoffer Knudsen er glad for finalepladsen. Forberedelserne har nemlig ikke været optimale for parret.

– Vi kommer egentlig ind til turnering rigtig skidt, da jeg har bøvlet meget med en skade i foden, dog formår vi at ramme et rigtig fint niveau. Ofte kan vi udtænke de andre taktisk, om det er fordi jeg er ved at være oppe i årene, eller at vi har vores trænere til hjælp fra henholdsvis Greve og Værløse, tør jeg ikke udtale mig om.
Det franske par har imponeret voldsomt til turnering, og selvom han ikke laver meget andet en at smadre til den fra baglinjen, og pigen ligner en, der ikke har styr på noget, så er de voldsom stabile og spiller med stor kvalitet.
Hvis Isabella spiller ligeså godt som i dag, og jeg får mine gamle stænger igang, så vinder vi i morgen, skriver Kristoffer Knudsen til BadmintonBladet.dk

Danskermøde i morgen i damesingle
I damesingle er der lagt op til et rent dansk opgør, da Julie Dawall Jakobsen og Michelle Skødstrup begge vandt deres kampe meget sikkert. I herredoublefinalen kommer der også en dansker i aktion i morgen, da Lasse Mølhede med sin newzealandske makker Oliver Leydon-Davis triumferede i to sæt over et indisk par. De møder førsteseedede Martin Campbell/Patrick Machugh fra Skotland.

Mads Christophersen fortsætter sit gode spil
Mads Christophersen skulle i sin semifinale duellerer mod franskmanden Arnaud Merkle. Selvom danskeren tabte første sæt, så blev Christophersen ikke slået ud. Danskeren vandt over franskmanden i tre sæt. I morgen møder han Siddharth Pratap Singh fra Indien.

Resultater fra Swedish Open

Læs også

Skødstrup ser frem til helt speciel kamp efter imponerende sejr

Michelle Skødstrup kom på en på papiret rigtig hård opgave i dag, da fjerdeseedede Eijbergen …

2 Kommentarer

  1. Det køre jo bare for dansk badminton

  2. Sådan Michelle Skødstrup du er bare så sej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.