Odense træner: Vi spillede en rigtig solid kamp

Loading

I gårsdagens Badmintonliga kamp mellem Odense og Vendsyssel blev det til en knusende 6-0 sejr til Odense der dermed rykker op på en fjerdeplads i Badmintonligaen.

Sejren var noget der var meget tilfredsstillende for Odenses træner Lennart Engler.

– Vi spillede en rigtig solid kamp i går. Mange af de ting vi har arbejdet med som hold – gik op i en højere enhed. VEB spillede faktisk godt nok – vi havde bare en af de dage hvor alt virkede, fortæller Lennart til BadmintonBladet.

Stillingen i Badmintonligaen

Før turen gik til det nordjyske var beskeden til truppen klar: der var gode muligheder i alle kampe, og netop dette udmøntede sig således i den flotte 6-0 sejr.

– Vi tog afsted med den holdning – at vi havde en reel chance i alle kampe og at vi skulle tage ansvar og vise vi kunne håndtere en hver situation. De udfordringer der opstod formåede de at finde løsninger på og derfor gik vi ud med ret sikker sejr på 6-0.

Læs også: Odense knuste Vendsyssel

Vendsyssel ligger stadig nummer ni i Badmintonligaen, men der er kun to point op til Gentofte på ottendepladsen og tre til Værløse. Vendsyssel har endda Gentofte i næste runde så der er lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp om ikke at ende i nedrykningsspillet.

Odenses slutprogram byder på Solrød, AB Aarhus og TSS.

Næste runde af Badmintonligaen spilles d. 27. november.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.