Foto @ Eframe.dk

Presse: VEB ydmyget i Arena Nord

Loading

80 minutter. Længere tid tog det ikke Odense at bringe sig foran 4-0 i Arena Nord og dermed afgøre kampen, som begge hold forventede ville blive meget jævnbyrdig.

VEB er i krise. Det blev skåret ud i pap i torsdagens vigtige hjemmekamp. VEB trængte hårdt til en sejr, men aftenen udviklede sig – set med VEB-øjne – desværre til et fynsk eventyr.

Odense bragte sig som ventet foran 1-0 i herredouble, men det skete trods alt efter en acceptabel VEB-indsats af Martin Kragh og Zvonimir Hölbling, som tabte 7-11, 10-12, 8-11 til Jonas Rasmussen og Mathias Boe. I andet sæt havde VEB-parret fire sætbolde. Altså tre tætte sæt på papiret, men – indrømmet – et Odense-par i kontrol.

Damedouble lignede på forhånd VEB’s sikre kort, men amerikanerne Eva Lee og Paula Lynn Obanana led deres andet nederlag i træk. 7-11, 11-8, 8-11, 9-11 lød de skuffende cifre i opgøret mod Celine Juel og Maiken Fruergaard. Et uventet resultat, som påvirkede medspillerne og publikum i negativ retning.

Nu var det virkelig op ad bakke, men en kort overgang begyndte tilskuerne faktisk at tro på en udligning. Telma Santos vandt hurtigt de første to sæt i damesingle, og Ville Lång vandt tredje sæt og førte 3-0 i fjerde sæt. Finnen spillede bedre end i de seneste tre kampe, men tabte dog 5-11, 5-11, 11-7, 7-11 efter endnu en skuffende præstation.

Og nu begyndte nedturen for alvor. Camilla Martens havde luret Telma Santos, der tabte i fem sæt (11-5, 11-8, 2-11, 9-11, 3-11). Ved stillingen 9-9 i fjerde sæt var Telma Santos kun to point fra sejren. Portugiseren appellerede ud til publikum, at hun ønskede større opbakning. De kun 150 tilskuere fyldte ikke meget i Arena Nord, og de var også svære at høre i aften. Men tingene hænger jo sammen.

Bagud 0-4 var det sjovere at have blå end orange trøje på og skulle spille de to sidste kampe. Og det endte altså med to sejre mere til fynboerne. Stasa Poznanovic og Zvonimir Durkinjak tabte 9-11, 11-6, 8-11, 7-11 til Sara Thygesen og Søren Gravholt, mens Peter Mikkelsen blev slået 11-9, 4-11, 4-11, 3-11 af esteren Raul Must.

0-6. Tavlen i hallen blev slukket hurtigt.

Aftenens kampe betyder, at VEB fortsat er næstsidst med fire point. På ottendepladsen, som giver adgang til kvartfinalerne, ligger Gentofte med seks point. Netop Gentofte er VEB’s næste modstander torsdag 27. november i Arena Nord.

Tør vi skrive, at det bliver en spændende kamp? Det er faktisk svært at tro på, at VEB kan gøre noget ved Scott Evans, Marie Røpke og co. Men chancen er der. Det vil klæde spillerne, at de griber den. De kræver, at de viser en langt mere dedikeret indstilling – både på og udenfor banen. Det trænger de mange frivillige, ledelsen og tilskuerne til at se.

Pressemeddelelse fra Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.