Polish International: Dansk dobbelt-triumf

Loading

Finalerne ved Polish International blev spillet søndag, og her var Danmark stærkt repræsenteret.
I mixeddouble-finalen stod Kasper Antonsen/Amanda Madsen overfor det malaysiske par Wong Fai Yin/Mei Kuan Chow. På papiret en ret lige kamp, men det skulle hurtigt vise sig at være en kamp, hvor danskerne var klart bedst. I 1. sæt var danskerne foran stort set hele sættet og vandt derfor også sættet med 21-19. I 2. sæt fulgtes de to par ad til 8-8, hvorefter Antonsen/Madsen trumfede igennem. Danskerne vandt 2. sæt klart med 21-12 og sikrede sig dermed titlen ved Polish International.

Endnu en triumf
Der var også danskere med i herredouble-finalen i form af Kasper Antonsen/Niclas Nøhr. De mødte de polske håb Pawel Pietryja/Wojciech Szkudlarczyk. Danskerne fik en skidt start på kampen, og det udnyttede polakkerne. Polakkerne vandt med 21-17 i 1. sæt. I 2. sæt var rollerne byttet om, og her var danskerne overlegne. Danskerne vandt 2. sæt med hele 21-8. 3. sæt og afgørende sæt var der ikke mere tilbage i polakkerne, og danskerne havde overtaget hele vejen igennem. Overbevisende 21-12 til Antonsen/Nøhr i 3. sæt sikrede dem titlen og Kasper Antonsens 2. titel i dag.

Ridse i lakken
I herresingle skulle Anders Antonsen forsøge sig at følge op på den flotte sejr ved Belgium International. Dagens modstander var dog en vanskelig en af slagsen i form af Iskandar Zulkarnain Zainuddin fra Malaysia. Antonsen tog et stort spring op af verdensranglisten efter Belgium International i sidste uge. Han ligger nu nummer 220, dog ligger Zainuddin nummer 83 på verdensranglisten og var derfor også favorit inden opgøret. I 1. sæt var Zainuddin klart bedst, og Antonsen kom aldrig rigtig ind i sættet. 1. sæt endte med 21-12 til Zainuddin. I 2. sæt spillede Antonsen rigtig godt og var foran med hele 11-5 ved opholdet. Efter opholdet var Antonsen også i føresædet, men Zainuddin kom tættere og tættere på danskeren. Ved stillingen 18-16 til Antonsen fik danskeren uheldigvis gummiarm og kunne desværre se Zainuddin tage 5 point i træk og kampen. Anders Antonsen tabte med 21-12 og 21-18. Det har dog været en flot turnering for ham, hvor han igen i denne uge har vist godt spil.

Resultater fra Polish International

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Anders Nielsen om Danish Junior Cup: Dette fantastiske koncept skal føres videre for enhver pris

Danish Junior Cup skulle have været holdt i marts 2019, men bliver nu afholdt i …