Oliver Babic (t.v.) tørner i næste sæson ud for Gentofte, og her håber han på at hjælpe Gentofte, så holdet bliver Badmintonligaen. Foto: @ Annette Vollertzen

Tidligere ungdomseuropamester skifter til Gentofte: Jim Laugesen får det bedste ud af mig

Loading

Oliver Babic skifter Aarhus AB ud med ligarivalerne fra Gentofte, når Badmintonligaen igen starter i september. Valget faldt på Gentofte på grund af træner Jim Laugesen, som Oliver Babic mener, får det bedste ud af ham, og det var derfor meget naturligt for Babic at vælge Gentofte

Oliver Babic har været en fast del af Aarhus AB´ Badmintonligahold i de seneste fire sæsoner, men i næste sæson skifter Babic Aarhus ud med Gentofte. Oliver Babic har et rigtig godt forhold til mange af Gentofte-spillerne, og specielt træner Jim Laugesen har en speciel plads hos Oliver Babic. Laugesen var med til at hjælpe Oliver Babic og Kasper Antonsen til sejr ved U-19 EM i 2013, og han har samtidigt en god forståelse for Babic.

– Jeg har et super forhold til mange af spillerne, men også til træneren Jim Laugesen ude i Gentofte, som jeg lærte at kende til U-19 EM i Ankara, hvor han hjalp Kasper Antonsen og mig til sejr i herredoublerækken. Jim forstår 100%, hvordan jeg har det, og han ved, han får det bedste ud af mig ved at opfordre mig til at nyde det lidt mere og bibeholde glæden ved at spille badminton, nu hvor jeg ikke helt har så mange sure og hårde træningsperioder mere. Det var derfor meget naturligt for mig at vælge Gentofte som min næste klub, skriver Oliver Babic til BadmintonBladet.dk

Uddannelse og job har stor prioritering
Oliver Babic startede også med til at læse på Copenhagen Buisness School på Frederiksberg i 2016, og siden da har træningsmængden og prioriteringen ændret sig lidt.

– Jeg har valgt at skifte klub på grund af, at jeg er startet på studie på CBS sidste sommer, så jeg har dermed også flyttet bopæl fra Århus til København. Beslutningen om at starte på studie har også medført, at der bliver ændret lidt på prioriteringen, så det er uddannelse og job, der stjæler fokus nu, skriver Oliver Babic.

“Vi kan drille de fleste”
Oliver Babic har store forventninger til Gentofte i næste sæson, og han håber på at hjælpe holdet til at komme langt op i tabellen i Badmintonligaen.

– Mine forventninger til sæsonen er, at Gentofte holder sig over nedrykningsspillet. Det er lidt optimistisk, men jeg tror på, det kan lade sig gøre. Vi har et ungt og talentfuldt hold, der når vi rammer dagen, kan drille de fleste, skriver Oliver Babic.

Herredoublespilleren er dog også klar over, at han skal træne en del over sommeren, så han kan være med til at bidrage til det gode miljø, som han mener, der er i Gentofte.

– Så jeg må også selv få fundet løbeskoene frem her i løbet af sommeren og komme i lidt bedre form, sådan at jeg også kan tage lidt ansvar på holdet og være med til at bibeholde det gode miljø, der er i Gentofte, hvor der er god smæk på når der trænes, men samtidig også plads til en masse sjov og ballade, som jeg synes er super vigtigt også! Alt i alt glæder jeg mig til en ny sæson i en ny klub, hvor jeg forhåbentlig stadig kan gøre en forskel i de sjove kampe. Jeg vil hvert fald gøre mit bedste, slutter Oliver Babic af med.

Oliver Babic og Gentofte skal for første gang i aktion i Badmintonligaen 2017/2018 mod Babic gamle klub AB Aarhus d. 5. september klokken 19 i Århus Badmintonhal.

Læs også

Greve Grand Prix: Julie Dawall fuldender flot turnering med titel

I weekenden blev der spillet Greve Grand Prix, og her var der flere store danske …

7 Kommentarer

  1. Stor profil der rammer Sjælland

  2. Jim er også bare en fantastisk coach

  3. Nu skal den fandme have en skalle Babic!!!

  4. Chefen kommer til Kbh😜😜

  5. Oliver Babić du er en legende jo 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.